A A A K K K
для людей із порушенням зору
Путильська громада
Чернівецька область, Вижницький район

Рішення селищної ради №312/10-21 «Про затвердження передавальних актів балансових рахунків, матеріальних  цінностей та активів»

Кількість переглядів: 178
Скликання: 8 скликання
Сесія: 10 сесія
Тип документу: Рішення селищної ради
Дата: 29.06.2021
Номер документу: 312/10-21
Назва документу: Про затвердження передавальних актів балансових рахунків, матеріальних  цінностей та активів
Прикріплені файли:

УКРАЇНА

ПУТИЛЬСЬКА СЕЛИЩНА  радА

ВИЖНИЦЬКОГО РАЙОНУ  ЧЕРНIВЕЦЬКОЇ ОБЛАСТІ

10та-сесія   VІІІ скликання

РІШЕННЯ  №312/10-21

 

29 червня 2021 року                                                                             смт Путила

 

Про затвердження передавальних

актів балансових рахунків, матеріальних

 цінностей та активів

         Відповідно до п.31 ст. 26 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні, рішення Путильської селищної ради №12/2-20 від 16 грудня 2021 Про реорганізацію Дихтинецької сільської ради Путильського району Чернівецької області шляхом приєднання до Путильської селищної ради, рішення Путильської селищної ради  № 13/2-20 від 16 грудня 2021  Про реорганізацію Киселицької сільської ради Путильського району Чернівецької області шляхом приєднання до Путильської селищної ради, рішення Путильської селищної ради № 14/2-20 від 16 грудня 2021 Про реорганізацію Сергіївської сільської ради Путильського району Чернівецької області шляхом приєднання до Путильської селищної ради, селищна рада

ВИРІШИЛА:

  1. Затвердити передавальний акт №4 балансових рахунків, матеріальних цінностей та активів Дихтинецької сільської ради до правонаступника - Путильської селищної ради від 19 березня 2021 року.
  2. Затвердити передавальний акт №8 балансових рахунків, матеріальних цінностей та активів Путильської селищної ради до Дихтинецького закладу дошкільної освіти від 14 квітня 2021 року.
  3. Затвердити Передавальний акт №3 балансових рахунків, матеріальних цінностей та активів Киселицької сільської ради до правонаступника - Путильської селищної ради 12 березня 2021 року.
  4. Затвердити передавальний акт №2 балансових рахунків, матеріальних цінностей та активів Путильської селищної ради до Киселицького закладу дошкільної освіти від 03 березня 2021 року.
  5. Затвердити передавальний акт №1 балансових рахунків, матеріальних цінностей та активів Сергіївської сільської ради до правонаступника - Путильської селищної ради від 23 лютого 2021 року.
  6. Затвердити передавальний акт №7 балансових рахунків, матеріальних цінностей та активів Путильської селищної ради до Сергіївського закладу дошкільної освіти від 14 квітня 2021 року
  7. Затвердити передавальний акт №5 балансових рахунків, матеріальних цінностей та активів Путильського територіального центру соціального обслуговування до Путильської селищної ради від 19 березня 2021 року.
  8. Затвердити передавальний акт №6 балансових рахунків, матеріальних цінностей та активів сектору культури, молоді та спорту Путильської РДА від 22 березня 2021 року.
  9. Контроль за виконанням покласти на відділ бухгалтерського обліку та звітності апарату виконавчого комітету Путильської селищної ради.

 

      Селищний голова                                                        Іван ПОВІДАШ


« повернутися до всіх документів

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь