Путильська громада
Чернівецька область, Вижницький район

31.08.2021, нарада з керівниками ЗО

Дата: 01.09.2021 09:14
Кількість переглядів: 567

Фото без опису

31 серпня 2021 року на базі КУ «Центр професійного розвитку педагогічних працівників» відділ освіти, культури, медицини та спорту спільно з управлінням Держпродспоживслужби провели семінар-навчання керівників закладів освіти, медичних сестер та кухарів.

Про порядок організації харчування в закладах освіти відповідно до постанови Кабінету Міністрів України від 24.03.2021 №305 (зі змінами) виступив спеціаліст І категорії відділу за дотриманням санітарного законодавства Головного управління Держпродспоживслужби  Пилип Бевза. Про невідкладні заходи щодо впровадження системи управління безпечністю харчових продуктів  - НАССР у закладах освіти проговорив  начальник Путильського управління Держпродспоживслужби Павло Циганюк. Про вакцинацію працівників закладів освіти від COVID-19 виступила Світлана Горбан,  начальник відділу освіти, культури, медицини та спорту.

Любов Шевчук, в.о. директора КУ «Центр професійного розвитку педагогічних працівників» ознайомила присутніх з листом Міністерства освіти і науки «Про окремі питання діяльності закладів освіти у новому 2021/2022 навчальному році».  

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій

Зареєструватись можна буде лише після того, як громада підключить на сайт систему електронної ідентифікації. Наразі очікуємо підключення до ID.gov.ua. Вибачте за тимчасові незручності

Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь