Путильська громада
Чернівецька область, Вижницький район

Громадянам, які перебувають на квартирному обліку, необхідно здійснити перереєстрацію облікових даних

Дата: 12.10.2021 16:06
Кількість переглядів: 423

Фото без описуВідповідно до пункту 25 «Правил обліку громадян, які потребують поліпшення житлових умов і надання їм жилих приміщень в Українській РСР», затверджених Постановою Ради Міністрів Української РСР  від 11.12.1984 року № 470, а також Положення про квартирний облік при виконавчому комітеті Путильської селищної ради, затвердженого рішенням виконкому від 10. 06. 2021 року № 38/3, виконавчий комітет Путильської селищної ради повідомляє про перереєстрацію громадян, що перебувають на квартирній черзі для отримання житла.

         Для проходження перереєстрації громадянам, які перебувають на квартирному обліку, необхідно до 31 жовтня 2021 року  поновити документи облікової справи, а саме: 

1. заяву встановленого зразка (додаток 2 до Положення)підписану всіма повнолітніми членами сім'ї, які разом проживають та перебувають на квартирному обліку (приймається тільки при наявності всіх необхідних документів та підписів).

2. Довідку про склад сім'ї або про кількість зареєстрованих у житловому приміщенні/будинку осіб.

3. Довідки з місця роботи осіб, які підписували заяву про зарахування на квартирний облік. Обов’язково в довідці повинно бути зазначено місце роботи, займана посада, чи ведеться квартирний облік за місцем роботи та чи перебуває/не перебуває особа на квартирному обліку за місцем роботи.

         3.1. Якщо особа є підприємцем – подається засвідчена копія виписки з Єдиного державного реєстру фізичної особи-підприємця, або свідоцтво про державну реєстрацію (якщо суб'єкт господарювання зареєструвався до 07.05.2011 р., і до цього періоду не вносив ніяких змін).

3.2. Якщо особа із числа непрацездатних громадян – засвідчена копія відповідного посвідчення (пенсійне, особи з інвалідністю, у тому числі діти-інваліди).

4. Копії паспортів та ідентифікаційних кодів повнолітніх осіб.

5. Акт обстеження житлових умов (крім громадян, які проживають у гуртожитках), (додаток 3 до Положення).

6. Засвідчені копії свідоцтв (про одруження/шлюб, про розлучення, рішення суду про розірвання шлюбу, про народження дітей). Крім випадку, коли на облік зараховується одна особа.

7. Інформаційну довідку з Державного реєстру речових прав на нерухоме майно (на кожного повнолітнього члена сімї, взятого на квартирний облік).

Якщо хтось із членів сім’ї, який має намір стати на квартирний облік, має чи мав квартиру або будинок, що належить на праві приватної власності, надати копію правовстановлюючого документу: свідоцтво на право власності, договір купівлі-продажу, договір дарування і т. д. та технічного паспорту, в якому зазначено розмір загальної та житлової площ.

8. Оригінал медичного висновку лікарсько-консультативної комісії (ЛКК), якщо в особи наявна тяжка форма хронічного захворювання.

9. Копії документів, які підтверджують право на пільги.

 

      Громадяни, які станом на 31 жовтня 2021 року не пройдуть перереєстрацію квартирного обліку, вважатимуться такими, що не потребують поліпшення житлових умов.

     Прийом документів здійснюється за адресою: смт Путила, вул. Українська, 184, Путильська селищна рада, кабінет № 6, відповідальна особа – Скидан Галина Даріївна.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь