A A A K K K
для людей із порушенням зору
Путильська громада
Чернівецька область, Вижницький район

28.10.2021р., нарада з керівниками ЗО

Дата: 29.10.2021 10:21
Кількість переглядів: 588

Фото без опису

28  жовтня 2021 року на базі  КУ «Центр професійного розвитку педагогічних працівників»  відбулася нарада керівників закладів загальної середньої, дошкільної та позашкільної освіти. В роботі наради взяли участь: заступник Путильського селищного голови Василь Гордей, начальник відділу освіти, культури,  медицини та спорту Світлана Горбан, голова об’єднаної організації профспілки працівників освіти Путильської, Селятинської, Конятинської та Усть-Путильської ТГ Любов Шевчук, працівники КУ «Центр професійного розвитку педагогічних працівників», керівники закладів загальної середньої, дошкільної та позашкільної освіти Путильської селищної ради.

На нараду виносились питання:

про організований початок 2021/2022 н. р.;

про організацію харчування в закладах освіти у 2021/2022 н. р.;

про стан організації навчання за індивідуальною та інклюзивною формами навчання;

про організацію проведення спортивно-масових заходів зі здобувачами освіти ЗЗСО у 2021/2022 н. р.;

про безпечну роботу закладів освіти у 2021/2022 н. р.;

про проведення І та ІІ етапів Всеукраїнських учнівських олімпіад з навчальних предметів у 2021/2022 н. р.; 

про організацію підготовки учнів до участі у ЗНО – 2022;

про участь у Всеукраїнському конкурсі «Учитель року -2022».

Про  початок навчального року проінформувала  начальник відділу освіти, культури,  медицини та спорту Світлана Горбан, де конкретно проаналізувала забезпеченість закладів освіти дровами, організацію підвозу дітей до школи, стан вакцинації серед працівників закладів освіти та організацію дистанційного навчання учнів 5-11 класів.

Особливу увагу приділено на організацію харчування дітей. Реформа шкільного харчування – одна з основних пріоритетів української школи.  Дане питання розглядалось і на минулій нараді. З того часу зроблено чимало щодо покращення організації харчування. Триває впровадження у харчоблоках закладів освіти постійно діючих процедур, заснованих на принципах НАССР. Проведено поточні ремонти харчоблоків та капітальний у Киселицькому та Путильському ЗЗСО.  Але прикро що до цього часу не організовано харчування  дітей (крім пільгової категорії). Позитивний досвід організації харчування дітей у Путильській гімназії. Найбільш часто фіксуються порушення: неякісного проведення поточного та генерального прибирання з застосуванням дезінфекційних засобів, відсутності підтверджуючих записів в Журналі обліку та використання дезінфекційних засобів проведення даних заходів. На разі залишається невирішеним питання капітального ремонту харчоблоків Дихтинецького та Сергіївського ЗЗСО. Любов Шевчук, директор КУ «Центр професійного розвитку педагогічних працівників» ознайомила з порядком проведення ІІ етапу  Всеукраїнських учнівських олімпіад з навчальних предметів у 2021/2022 н.р.   та участю педагогічних працівників у Всеукраїнському конкурсі «Учитель року-2022».

Про стан організації навчання за індивідуальною та інклюзивною формами навчання проінформувала Ірина Гончарюк, в. о. психолога КУ «Центр професійного розвитку педагогічних працівників». З Регламентом  спортивно-масових заходів зі здобувачами освіти ЗЗСО у 2021/2022 н. р. ознайомила в. о. консультанта КУ «Центр професійного розвитку педагогічних працівників» Любов Крилата. Підсумовуючи роботу наради Василь Гордей, заступник селищного голови, враховуючи всі плюси і мінуси в роботі керівників закладів освіти, закликав все зробити для збереження здоров’я всіх учасників освітнього процесу.

Фото без опису Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

 

 

 

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь