A A A K K K
для людей із порушенням зору
Путильська громада
Чернівецька область, Вижницький район

Права людини в Україні

Дата: 03.11.2021 11:00
Кількість переглядів: 507

В наш час надзвичайно гострою є проблема зростання правопорушень серед осіб молодіжного віку. Молодь не завжди усвідомлює, що їх повсякденні вчинки мають правову оцінку, що право та закони супроводжують людину все її життя. Тому працівники Вижницького районного сектору № 2 філії Державної установи «Центр пробації» у Чернівецькій області спільно з соціальними партнерами мобілізують свої зусилля для позитивної інтеграції підоблікових у суспільстві.

Так, 01.11.2021 року провідний інспектор Вижницького районного сектору № 2 Тетяна Торак та фахівець Путильського бюро правової допомоги Тетяна Різак  провели черговий інформаційно-просвітницький захід для суб’єктів пробації, в ході якого обговорили права людини на соціальний захист і конституційні гарантії його здійснення в Україні, дотримання соціальних стандартів та нормативів. Фахівець Путильського бюро правової допомоги Тетяна Різак розповіла присутнім про еволюцію ставлення держави та суспільства до прав людини в основних історичних епохах та закінчуючи сьогоденням, назвала ряд міжнародних та національних нормативних документів, де вони закріплені й конкретизуються та роз’яснила присутнім зміст, способи реалізації та захисту прав людини в Україні.

По завершенню заходу в індивідуальному порядку було забезпечено роботу дистанційного пункту доступу до безоплатної правової допомоги відповідно до попередньо узгодженого та затвердженого графіка.

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь