A A A K K K
для людей із порушенням зору
Путильська громада
Чернівецька область, Вижницький район

ОГОЛОШЕННЯ: про проведення конкурсу на заміщення вакантної посади директора КЗ «Центр культури та дозвілля» Путильської селищної ради

Дата: 09.12.2021 08:21
Кількість переглядів: 800

Фото без опису

Відповідно до розпорядження голови Путильської селищної ради № 157 від 08 грудня 2021 року, рішення Путильської селищної ради №242/9-21 від 20 травня 2021 «Про затвердження Положення про порядок призначення на посади та звільнення з посад керівників підприємств, установ, організацій та закладів, що належать до комунальної власності Путильської селищної ради», оголошується:

  1. Конкурс на заміщення вакантної посади директора КЗ «Центр культури та дозвілля» Путильської селищної ради
  2. Документи приймаються щодня з 08.00 до 17.00 (крім вихідних днів) з 13 грудня 2021 року до 30 грудня 2021 року за адресою смт Путила, Вижницький район, Чернівецька область, вул. Українська, 184.                                  

(для довідок):    putyla_sel.rada@ukr.net, (03738-2-10-80) (068-61-51-71-0)

  1. Конкурс відбудеться 12 січня 2022 року об 10:00 в приміщенні методичного кабінету по вулиці Українська 180, смт Путила.

 

4. Для участі у конкурсному відборі особа подає особисто або надсилає поштою конкурсній комісії у визначений в оголошенні строк такі документи:

- заява про участь у конкурсі з наданням згоди на обробку персональних даних відповідно до Закону України "Про захист персональних даних";

- автобіографія, що містить прізвище, ім’я та по батькові, число, місяць, рік і місце народження, інформацію про громадянство, відомості про освіту, трудову діяльність, посаду (заняття), місце роботи, громадську роботу (у тому числі на виборних посадах), контактний номер телефону та адресу електронної пошти чи іншого засобу зв’язку, відомості про наявність чи відсутність судимості;

- копія документа, що посвідчує особу, копії документів про вищу освіту;

- два рекомендаційні листи довільної форми;

- мотиваційний лист довільної форми.

Зазначені документи подаються за адресою смт Путила, Вижницький район, Чернівецька область, вул. Українська, 184

5. Особа може надати інші документи, які, на її думку, підтверджують її професійні чи моральні якості.

6. Особа, яка подає документи, відповідає за достовірність поданої інформації.

7. Усі зацікавлені особи протягом семи днів з дня оприлюднення відомостей про кандидатів можуть подавати пропозиції та зауваження щодо кандидатур на електронну пошту органу управління, які передаються конкурсній комісії.

8. Під час проведення конкурсу обробка персональних даних учасників здійснюється відповідно до Закону України "Про захист персональних даних".

9. За рішенням конкурсної комісії претендент не допускається до участі в конкурсному відборі у разі:

- неподання ним необхідних документів;

- його невідповідності встановленим комісією вимогам до претендентів та конкурсних пропозицій;

- наявності у претендента незнятої або непогашеної в установленому законом порядку судимості, заборони займати відповідні посади або провадити певні види діяльності;

- наявності судового рішення, яке набрало законної сили, за яким претендент визнаний винним у вчиненні корупційного правопорушення або правопорушення, пов’язаного з корупцією.

Претенденти, допущені до участі в конкурсному відборі, є його учасниками. Про прийняте конкурсною комісією рішення претенденти та учасники повідомляються секретарем конкурсної комісії протягом трьох робочих днів з дня проведення засідання з розгляду документів.

Документи, подані (надіслані) претендентами для участі у конкурсному відборі, не розглядаються у разі:

- закінчення строку подання

- надіслання їх поштою після закінчення строку подання;

- надіслання їх поштою протягом установленого строку подання та надходження до конкурсної комісії менше ніж за три робочих дні до дати проведення засідання з розгляду заяв та доданих до них документів.

10. Умови оплати праці визначаються відповідно до контракту з директором комунального закладу, та не може бути меншим, ніж передбачено законодавством.

11. Конкурсний відбір переможця конкурсу здійснюється за результатами півбесіди з кандидатами, під час якої заслуховуються публічні презентації проектів програм розвитку закладу культури на один і п’ять років.

12.Засновник зобов’язаний забезпечити відеофіксацію та (за можливості) відеотрансляцію конкурсного відбору з подальшим оприлюдненням на своєму офіційному вебсайті відеозапису протягом одного робочого дня з дня його проведення.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь