Путильська громада
Чернівецька область, Вижницький район

Забезпечення права засуджених на безоплатну правову допомогу

Дата: 11.01.2022 23:17
Кількість переглядів: 632

Фото без опису

Одним із принципів надання безоплатної правової допомоги є її доступність для всіх осіб, які мають право на її отримання. Аби правом на безоплатну правову допомогу могли скористатись особи, які перебувають на обліку в уповноважених органах з питань пробації, створено дистанційні пункти доступу до безоплатної правової допомоги.

11 січня 2022  року працівниками Вижницького  районного сектору № 2 філії Державної установи «Центр пробації» у Чернівецькій області спільно з фахівцем Путильського бюро правової допомоги було забезпечено роботу дистанційного пункту доступу до безоплатної правової допомоги у приміщенні Путильського районного сектору відповідно до попередньо узгодженого та затвердженого графіка.

Клієнтам пробації в індивідуальному порядку було роз’яснено законні шляхи вирішення різноманітних життєвих проблем та надано правові консультації з актуальних питань: відновлення паспорта громадянина України, спадкування земельної ділянки, пенсійного забезпечення. 

Робота дистанційного пункту доступу до безоплатної правової допомоги у приміщенні Вижницького районного сектору № 2 є дуже важливою для клієнтів пробації та сприятиме забезпеченню їх прав та соціальних гарантій.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій

Зареєструватись можна буде лише після того, як громада підключить на сайт систему електронної ідентифікації. Наразі очікуємо підключення до ID.gov.ua. Вибачте за тимчасові незручності

Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь