Путильська громада
Чернівецька область, Вижницький район

Важливо! До уваги клієнтів пробації! Повідомити про зміну місця перебування можна будь-який підрозділ пробації!

Дата: 23.03.2022 13:48
Кількість переглядів: 468

 

Особи, які перебувають на обліку органів пробації, мають систематично відвідувати підрозділ пробації для реєстрації та інформувати уповноважений орган з питань пробації про зміну місця перебування. У будь-якому випадку важливо завжди залишатися на зв’язку з працівниками пробації!

У зв’язку з активними бойовими діями або їх загрозою на території України багато громадян нашої держави тимчасово переїжджають до більш безпечних територій. В умовах воєнного часу клієнти пробації можуть повідомити про себе та зміну свого місця перебування у будь-який доступний із нижче перерахованих способів:

1) зателефонувати або надіслати відповідне повідомлення через будь-який доступний месенджер інспектору пробації (або будь-якому працівнику) підрозділу пробації, на обліку якого перебуває особа;

2) звернутися до будь-якого підрозділу пробації, найближчого до нинішнього місця знаходження. Органи пробації є у всіх містах та великих населених пунктах;

3) написати на офіційну пошту: shtab@probation.gov.ua або у месенджер у Фейсбуці на сторінці «Пробація України Probation in Ukraine» (https://www.facebook.com/probation.ua) наступну інформацію: прізвище, ім’я та по-батькові, інформацію про місце проживання до початку війни та тимчасове місце перебування, контактну інформацію, інформацію про найменування підрозділу, на обліку якого перебувають. Додатково можна зазначити, коли і за якою статтею засуджені.

Окрім того, особи, які залишаються на тимчасово окупованій території або в зоні активних бойових дій, і які не мають можливості повідомити інспектора пробації про своє місце перебування у телефонному режимі, - також можуть це зробити через офіційні канали зв’язку з Центром пробації, зазначені вище у п. 3.

Головне зараз – безпека життя та здоров’я кожного! Не наражайте себе на небезпеку! Повідомте про себе у безпечний спосіб!

#UAразом Слава Україні! 



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій

Зареєструватись можна буде лише після того, як громада підключить на сайт систему електронної ідентифікації. Наразі очікуємо підключення до ID.gov.ua. Вибачте за тимчасові незручності

Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь