Путильська громада
Чернівецька область, Вижницький район

Начальник Миколаївського РВ №2 філії ДУ «Центр пробації» у Миколаївській області Білявська Дарина, яка є тимчасово переміщеною особою, взяла участь у інформаційному заході для клієнтів пробації Путильщини.

Дата: 03.05.2022 15:23
Кількість переглядів: 427

02 травня 2022 року працівниками Вижницького районного сектору № 2 філії ДУ «Центр пробації» у Чернівецькій області, начальником Миколаївського РВ №2 філії ДУ «Центр пробації» у Миколаївській області,  завідувачем сектору «Путильське бюро», проведено бесіду з клієнтами пробації щодо того як діяти під час воєнного стану особам які перебувають на обліку сектору.

В ході бесіди начальник Миколаївського РВ №2 розповіла присутнім як діяти клієнтам пробації в умовах сьогодення, адже особи, які перебувають на обліку органів пробації, мають систематично відвідувати підрозділ пробації для реєстрації та інформувати уповноважений орган з питань пробації про зміну місця перебування. У будь-якому випадку важливо завжди залишатися на зв’язку з працівниками пробації. У зв’язку з активними бойовими діями або їх загрозою на території України багато громадян нашої держави тимчасово переїжджають до більш безпечних територій. В умовах воєнного часу клієнти пробації можуть повідомити про себе та зміну свого місця перебування у будь-який доступний спосіб, а саме: можна зателефонувати або надіслати відповідне повідомлення через будь-який доступний месенджер інспектору пробації (або будь-якому працівнику) підрозділу пробації, на обліку якого перебуває особа або звернутися до будь-якого підрозділу пробації, найближчого до нинішнього місця знаходження. Органи пробації є у всіх містах та великих населених пунктах наголосила Дарина Білявська.



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій

Зареєструватись можна буде лише після того, як громада підключить на сайт систему електронної ідентифікації. Наразі очікуємо підключення до ID.gov.ua. Вибачте за тимчасові незручності

Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь