A A A K K K
для людей із порушенням зору
Путильська громада
Чернівецька область, Вижницький район

Начальник Миколаївського РВ №2 філії ДУ «Центр пробації» у Миколаївській області Білявська Дарина, яка є тимчасово переміщеною особою, взяла участь у інформаційному заході для клієнтів пробації Путильщини.

Дата: 03.05.2022 15:23
Кількість переглядів: 390

02 травня 2022 року працівниками Вижницького районного сектору № 2 філії ДУ «Центр пробації» у Чернівецькій області, начальником Миколаївського РВ №2 філії ДУ «Центр пробації» у Миколаївській області,  завідувачем сектору «Путильське бюро», проведено бесіду з клієнтами пробації щодо того як діяти під час воєнного стану особам які перебувають на обліку сектору.

В ході бесіди начальник Миколаївського РВ №2 розповіла присутнім як діяти клієнтам пробації в умовах сьогодення, адже особи, які перебувають на обліку органів пробації, мають систематично відвідувати підрозділ пробації для реєстрації та інформувати уповноважений орган з питань пробації про зміну місця перебування. У будь-якому випадку важливо завжди залишатися на зв’язку з працівниками пробації. У зв’язку з активними бойовими діями або їх загрозою на території України багато громадян нашої держави тимчасово переїжджають до більш безпечних територій. В умовах воєнного часу клієнти пробації можуть повідомити про себе та зміну свого місця перебування у будь-який доступний спосіб, а саме: можна зателефонувати або надіслати відповідне повідомлення через будь-який доступний месенджер інспектору пробації (або будь-якому працівнику) підрозділу пробації, на обліку якого перебуває особа або звернутися до будь-якого підрозділу пробації, найближчого до нинішнього місця знаходження. Органи пробації є у всіх містах та великих населених пунктах наголосила Дарина Білявська.



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь