Путильська громада
Чернівецька область, Вижницький район

Обмін досвідом між працівниками Вижницького РС №2 та Миколаївського РВ №2

Дата: 27.05.2022 10:48
Кількість переглядів: 371

27 травня 2022 року працівники Вижницького районного сектору №2 та начальник Миколаївського районного відділу №2 провели робочу зустріч метою якої було перейняти та поділитися досвідом роботи у напрямку соціально-психологічної роботи із засудженими, у здійсненні супроводу клієнтів пробації, веденні робочої документації.

В ході бесіди було розглянуто питання сутності оцінки ризиків та її завдання, існуючі підходи до визначення факторів ризику (статичних та динамічних), факторів захисту та факторів сприйняття, загальні засади роботи з клієнтами пробації на основі результатів оцінки ризиків та потреб індивідуального планування роботи з ними.

Під час обміну досвідом було отримано багато інформації для подальшої роботи. В свою чергу Дарина Білявська допомогла структурувати інформацію, яка дала змогу ознайомитися із системою соціально-психологічної роботи організованої в Миколаївському РВ №2.

Даний захід посприяв в подальшому покращенню продуктивності роботи та налагодженню міжособистісних професійних стосунків. Учасники поділилися своїм  досвідом продемонструвавши налаштованість на отримання конкретних результатів.



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій

Зареєструватись можна буде лише після того, як громада підключить на сайт систему електронної ідентифікації. Наразі очікуємо підключення до ID.gov.ua. Вибачте за тимчасові незручності

Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь