A A A K K K
для людей із порушенням зору
Путильська громада
Чернівецька область, Вижницький район

Щороку 1 червня світ відзначає День захисту дітей. Цьогоріч свято набуло особливого сенсу, адже через вторгнення Росії на територію України тисячі дітей залишились без батьків, даху над головою, права на освіту або ж зовсім втратили своє життя.

Дата: 01.06.2022 18:37
Кількість переглядів: 296


Так, сьогодні працівники Вижницького районного сектору № 2 філії Державної установи «Центр пробації» у Чернівецькій області, сектору «Путильське бюро», працівники Вижницького РВП та працівники Путильської районної філії Чернівецького обласного центру зайнятості привітали дітей які гралися на дитячому майданчику з Міжнародним днем захисту дітей. В цікавій та доступній для дітей формі працівники правоохоронних органів розповіли дітям про їх права та обов’язки. Інспектор ЮПСП Вижницького РВП Інга Поляк закликала батьків дітей кожного дня зігрівати теплом і любов’ю дитячі серця, і тоді маленькі громадяни виростуть достойними людьми й неодмінно стануть гордістю України.
Кожна дитина має повне право бути захищеною, відчувати всебічну підтримку з боку держави, розвиватися й навчатися для кращого майбутнього. Адже саме в дітях ми хочемо бачити здійснення своїх мрій і сподівань. Прагнемо, щоб вони росли в мирній країні здоровими та радісними, прославляли свої родини і рідний край. У малечі не повинно бути нещасливого дитинства, і за це маємо відповідати ми, дорослі, тому турбота про дітей, захист їхніх прав повинен стати одним з найголовніших обов’язків дорослих.



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь