A A A K K K
для людей із порушенням зору
Путильська громада
Чернівецька область, Вижницький район

Громадські роботи – користь для громади

Дата: 03.06.2022 10:12
Кількість переглядів: 413

Громадські роботи – роботи, що приносять користь для суспільства, тому для досягнення бажаного результату дуже важливо налагодження ефективної взаємодії між органами пробації, поліції та органами місцевого самоврядування. З метою забезпечення належного виконання вироку суду, працівники Вижницького районного сектору №2 філії Державної установи «Центр пробації» у Чернівецькій області Олеся Гордей та Тетяна Торак спільно з поліцейським офіцером громади сектору превенції Вижницького РВП Миколою Якивюком здійснили раптову перевірку виконання громадських робіт.

Клієнти пробації, які відбували покарання у виді громадських робіт на момент перевірки складали дрова біля Конятинської територіальної громади. За час відбування покарання привели до ладу територію сільського будинку культури та зробили багато корисного, адже для кожного села це є суттєвою допомогою для благоустрою їх території.

Староста Яблуницького старостинського округу Ігор Гавюк висловив слова подяки за якісне та відповідальне ставлення до роботи клієнтів пробації, що виконували громадські роботи, а також позитивно оцінив вклад зазначеної категорії осіб у благоустрій села.

За результатами перевірки складено акти, а з порушниками проведено профілактичну роботу з попередження повторних правопорушень, надані роз’яснення щодо дотримання порядку та умов відбування громадських робіт.



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь