A A A K K K
для людей із порушенням зору
Путильська громада
Чернівецька область, Вижницький район

100 днів війни. 100 днів нової реальності. 100 днів нескореності та захисту національних інтересів…

Дата: 03.06.2022 14:42
Кількість переглядів: 236

Підрозділи Центру пробації, як і усі державні органи в нашій Державі, опинилися перед новими викликами, що постійно змінюються. Але ми прийняли цей виклик і продовжили своє функціонування задля забезпечення безпеки в суспільстві в межах своєї компетенції.

За цей час прийнято багато управлінських рішень та підготовлено організаційно-розпорядчі документи для врегулювання діяльності за окремими напрямами; облаштовано додаткові робочі місця для працівників, які переїхали до більш безпечних територій, та відновлено доступ до Реєстру засуджених, що ситуативно є оптимальним рішенням для доступу до справ засуджених, які перебувають на окупованих територіях або в населених пунктах, де ведуться бойові дії.

І персонал, і клієнти пробації долучилися до оборони України у складі Збройних Сил України або тероборони. Та майже усі долучаються до волонтерської діяльності задля підтримки захисників, переселенців та усіх, кому зараз потрібна допомога.

Психологи пробації об’єднали свої зусилля та запровадили психологічне консультування через спеціально створений телеграм-канал.

Підтримання діалогу (контакту) будь-якими можливими засобами зв’язку із клієнтами пробації, не залежно від того, де вони перебувають, - першочергове завдання для усіх працівників команди Центру пробації, яка продовжує виконання своїх посадових обов’язків.

Після деокупації територій відновили свою роботу підрозділи пробації в Київській, Чернігівській, Сумській, Харківській областях та окремих населених пунктах, що постраждали від рф.

…Війна триває. Але ми віримо у наших захисників і у Перемогу України! А ми на своїх місцях робимо те, що можемо, з тим, що маємо, задля світлого та безпечного майбутнього в мирній Україні.

А головне – готуємося до повного відновлення та нових активностей після Перемоги України!



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь