A A A K K K
для людей із порушенням зору
Путильська громада
Чернівецька область, Вижницький район

На засіданні колегії обговорили підсумки роботи пенсійної служби краю за І півріччя 2022 року

Дата: 19.07.2022 14:38
Кількість переглядів: 167

Засідання колегії при начальнику Головного управління Пенсійного фонду України в Чернівецькій області традиційно розпочали із виконання Гімну України. Учасники засідання хвилиною мовчання вшанували пам'ять про всіх загиблих, чиє життя жорстоко обірвала війна.

Обговорили підсумки роботи пенсійної служби краю впродовж І півріччя та завдання щодо забезпечення виконання показників діяльності у ІІ півріччі 2022 року.

Відзначено, що незважаючи на введення воєнного стану, своєчасно проведено усі перерахунки пенсій у зв’язку зі змінами у законодавстві, забезпечено фінансування пенсійних виплат та допомог. Загальний обсяг видатків на пенсійні та інші заплановані виплати становив 4420,7 млн грн.

Власних доходів до бюджету Фонду мобілізовано на 25,0% більше, ніж за відповідний період минулого року.

Підрозділами обслуговування громадян надано 82,7 тис. послуг. Особливу увагу приділено дистанційному способу обслуговування, наданню послуг в електронному вигляді. Особливої популярності серед краян набуває послуга консультування з використанням додатку Viber. У порівнянні з аналогічним періодом минулого року кількість тих, хто скористався цією послугою збільшилась більше, ніж утричі.

Колегія визнала позитивною роботу фахівців Фонду в області щодо організації заходів з наповнення бюджету та якісного надання послуг всім, хто звертається до пенсійної служби.

Начальник Головного управління Пенсійного фонду України в Чернівецькій області Михайло Романів зазначив, що завданням і надалі залишається забезпечення якісного обслуговування громадян, виконання планових показників з надходження до бюджету Фонду шляхом  здійснення аналізу даних реєстру застрахованих осіб з метою виявлення суб’єктів, за звітністю яких наявні ознаки мінімізації заробітної плати, і відповідного інформування органів виконавчої влади, місцевого самоврядування та контролюючих органів. Наголосив на важливості вжиття заходів, спрямованих на забезпечення ефективної комунікації з громадськістю, донесення до громадян області переваг легальної зайнятості, а до роботодавців – відповідальності за порушення законодавства про працю.



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь