A A A K K K
для людей із порушенням зору
Путильська громада
Чернівецька область, Вижницький район

«ЄДНАЙМОСЯ задля ПЕРЕМОГИ!» - під такою назвою відбувся Київський форум волонтерства, участь в якому взяли і представники Державної установи «Центр пробації» на чолі з директором Олегом Янчуком.

Дата: 21.07.2022 09:11
Кількість переглядів: 275

«Волонтери – надійні та відповідальні помічники працівників пробації у роботі із засудженими, які відбувають покарання без позбавлення волі. Наразі Центр пробації співпрацює із майже тисячею громадських активістів, які здійснюють волонтерську діяльність у пробації», - повідомив учасникам заходу Олег Янчук. Він поділився досвідом такої співпраці, що сприяє підвищенню безпеки в громадах.

Форум волонтерства, організований Громадською радою при виконавчому органі Київської міської ради (Київській міській державній адміністрації) та Координаційним комітетом Громадських рад при державних в місті Києві адміністраціях, став майданчиком для обміну досвідом, думками та озвучення проблемних питань, що ще потребують вирішення.

До обговорення актуальних питань щодо здійснення волонтерської діяльності в умовах війни долучилися народні депутати України, Міністерства соціальної політики України, Київської міської військової адміністрації, Київської міської ради, представники Державної митної та прикордонної служб України, Поліції охорони, волонтери та представники громадських організацій.

Надихаючим моментом заходу стала участь у ньому найменшеньких волонтерів Києва – 10-річна Валерія та 6-річна Соломія. Меншенька разом із мамою щодня ходить у волонтерський пункт і плете маскувальні сітки.на їх рахунку вже 10 км сплетеного покрову для наших захисників. Валерія – чемпіонка світу з шахів, яка в умовах війни за благодійні внески грає в шахи з усіма охочими, а отримані кошти перераховує на ЗСУ. У рамках форуму дівчинка зібрала черговий транш для українських вояків – майже 6 тис грн та 100 доларів.

Під час заходу присутні обговорили різні питання, ознайомилися з можливостями універсальної онлайн-платформи «ПОТІК», а також ще більше здружилися.

Адже #Разом_ми_сильні! #UAразом

#волонтерський_рух #партнерство_пробація

Київський форум волонтерів

Поліція охорони



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь