Путильська громада
Чернівецька область, Вижницький район

Обговорення взаємодії уповноважених органів з питань пробації та соціальних партнерів щодо здійснення наглядових та соціально-виховних заходів з суб’єктами пробації

Дата: 05.09.2022 13:00
Кількість переглядів: 475

05 вересня 2022 року відповідно до плану спільних заходів з організації профілактичної роботи з  засудженими до покарань, не пов’язаних з позбавлення волі, та звільненими від відбування покарання з випробуванням працівники Вижницького районного сектору №2 філії ДУ «Центр пробації» у Чернівецькій області Олеся Гордей та Тетяна Торак провели спільну нараду з інспектором ЮПСП Вижницького РВП Інгою Поляк, начальником служби у справах дітей Путильської територіальної громади Тетяною Несторяк, завідувачем сектору «Путильське бюро» правової допомоги відділу БПД Тетяною Різак та провідним фахівцем з профорієнтації Путильської районної філії Чернівецького обласного центру зайнятості Аллою Горбан.

Метою даної зустрічі було обговорення ряд питань щодо методів роботи з  клієнтами пробації, які перебувають на обліку, а саме:

  •  проведення профілактичних заходів, планування заходів загальної та індивідуальної профілактики;
  • -покращення індивідуально-профілактичної роботи із категорією підоблікових осіб та можливості залучення працівників поліції до заходів з відвідування клієнтів пробації за місцем проживання.
  • Інформування центрів зайнятості відносно неповнолітніх клієнтів пробації, які перебувають на обліку уповноважених органів з питань пробації з метою сприяння у працевлаштуванні незайнятої молоді та залучення їх до навчання (здобуття професії) або соціально корисної діяльності.
  • відвідування клієнтів пробації за місцем їх проживання, у тому числі із залученням працівників служби у справах дітей, центрів соціальних служб для сім’ї, дітей та молоді, з метою оцінювання потреб сімей та проведення заходів профілактичного характеру, у тому числі з батьками та особами, які їх замінюють.
  • надання безоплатно правової допомоги відповідно до потреб клієнтів пробації.

По завершенні наради розглянуто аналіз взаємодії та співпраці щодо предмету взаємообміну інформацією щодо клієнтів пробації, а також обговорено стан виконання профілактичної роботи, спрямованої на протидію рецидивної злочинності серед засуджених, які перебувають на обліку сектору.

 



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій

Зареєструватись можна буде лише після того, як громада підключить на сайт систему електронної ідентифікації. Наразі очікуємо підключення до ID.gov.ua. Вибачте за тимчасові незручності

Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь