Путильська громада
Чернівецька область, Вижницький район

"Пробація в смартфоні"

Дата: 12.09.2022 09:02
Кількість переглядів: 258

На зображенні може бути: текст «mo6лbHий 3acTocyHoK "<moR npo6auиR>>. SURGe partnership with Canada Support to Ukraine's Reforms for Governance. Funded by Global Affairs Canada. Implemented Alinea»

Сьогодні Центром пробації та КАНАДСЬКО – УКРАЇНСЬКИМ ПРОЄКТОМ МІЖНАРОДНОЇ ТЕХНІЧНОЇ ДОПОМОГИ «Супровід урядових реформ України» (SURGe) проведено онлайн зустріч, яка мала на меті обговорення розробки та запуску мобільного додатку «Пробація в смартфоні» («Моя пробація»).

Завдяки розвитку «Країна в смартфоні» все більше державних послуг надається за допомогою цифрових інструментів. Державна установа «Центр пробації» не стала винятком. Так з прийняттям Законопроектів «Про внесення змін до деяких актів щодо створення умов для зниження рецидивної злочинності» (№5359) та «Про внесення змін до Кримінального кодексу України щодо розвитку системи пробації, збільшення альтернатив позбавленню волі та створення умов для зниження рецидивної злочинності»(№5360) передбачено запровадження нового виду покарання – пробаційного нагляду, в межах якого може покладатися обов’язок носити електронний засіб контролю та проживати за вказаною у рішенні суду адресою.

Керівник проєктів та програм проєкту SURGe Євген Машина разом із ІТ- спеціалістами Центру пробації зосередилися на детальному обговоренні прикладних аспектів мобільного застосунку «Пробація в смартфоні»:

- Актуальність розробки мобільного додатку «Пробація в смартфон»;

- Категорії користувачів додатку;

- Вміст додатку;

-Та карту поширення.

Також присутні обговорили питання щодо безпеки особистих даних клієнтів пробації та законодавче забезпечення використання застосунку.

У результаті зустрічі учасники домовилися про продовження спільної роботи для вдосконалення додатку з плановим пілотуванням на початку 2023 року.

#пробація_в_дії

SURGe, Support to Ukraine’s Reforms for Governance


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій

Зареєструватись можна буде лише після того, як громада підключить на сайт систему електронної ідентифікації. Наразі очікуємо підключення до ID.gov.ua. Вибачте за тимчасові незручності

Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь