A A A K K K
для людей із порушенням зору
Путильська громада
Чернівецька область, Вижницький район

"Пробація в смартфоні"

Дата: 12.09.2022 09:02
Кількість переглядів: 227

На зображенні може бути: текст «mo6лbHий 3acTocyHoK "<moR npo6auиR>>. SURGe partnership with Canada Support to Ukraine's Reforms for Governance. Funded by Global Affairs Canada. Implemented Alinea»

Сьогодні Центром пробації та КАНАДСЬКО – УКРАЇНСЬКИМ ПРОЄКТОМ МІЖНАРОДНОЇ ТЕХНІЧНОЇ ДОПОМОГИ «Супровід урядових реформ України» (SURGe) проведено онлайн зустріч, яка мала на меті обговорення розробки та запуску мобільного додатку «Пробація в смартфоні» («Моя пробація»).

Завдяки розвитку «Країна в смартфоні» все більше державних послуг надається за допомогою цифрових інструментів. Державна установа «Центр пробації» не стала винятком. Так з прийняттям Законопроектів «Про внесення змін до деяких актів щодо створення умов для зниження рецидивної злочинності» (№5359) та «Про внесення змін до Кримінального кодексу України щодо розвитку системи пробації, збільшення альтернатив позбавленню волі та створення умов для зниження рецидивної злочинності»(№5360) передбачено запровадження нового виду покарання – пробаційного нагляду, в межах якого може покладатися обов’язок носити електронний засіб контролю та проживати за вказаною у рішенні суду адресою.

Керівник проєктів та програм проєкту SURGe Євген Машина разом із ІТ- спеціалістами Центру пробації зосередилися на детальному обговоренні прикладних аспектів мобільного застосунку «Пробація в смартфоні»:

- Актуальність розробки мобільного додатку «Пробація в смартфон»;

- Категорії користувачів додатку;

- Вміст додатку;

-Та карту поширення.

Також присутні обговорили питання щодо безпеки особистих даних клієнтів пробації та законодавче забезпечення використання застосунку.

У результаті зустрічі учасники домовилися про продовження спільної роботи для вдосконалення додатку з плановим пілотуванням на початку 2023 року.

#пробація_в_дії

SURGe, Support to Ukraine’s Reforms for Governance


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь