A A A K K K
для людей із порушенням зору
Путильська громада
Чернівецька область, Вижницький район

УБЕЗПЕЧТЕ СЕБЕ ВІД РИЗИКУ ВТРАТИ ТРУДОВОЇ КНИЖКИ - ПЕРЕВЕДІТЬ ДОКУМЕНТ В ЕЛЕКТРОННИЙ ФОРМАТ

Дата: 14.10.2022 17:08
Кількість переглядів: 152

         У складних умовах воєнного стану особливої уваги потребує збереження персональних документів. За наявності підвищеного ризику їх втрати найкращим виходом із ситуації є внесення даних до електронних реєстрів та їх переведення в цифровий формат.

         Зручним способом убезпечення від ризику пошкодження, втрати чи викрадення документа про трудову діяльність, тобто паперової трудової книжки, є створення її електронного аналогу. Для цього достатньо подати до Пенсійного фонду через вебпортал електронних послуг скановані копії усіх сторінок із записами. Зробити це може як роботодавець, так і сам працівник, авторизувавшись  на цьому сервісі за допомогою кваліфікованого електронного підпису або з використанням  Дія.Підпису.

         Отож закликаємо громадян потурбуватись про надійну захищеність своїх документів,  щоб у випадку втрати чи пошкодження не мати зайвих клопотів з їх відновленням. Сучасний формат персональної документації  забезпечує не тільки гарантоване збереження даних і їх захищеність, виключає ризик втрати інформації та можливість її фальсифікації, а й спрощує процеси вирішення питань в державних органах  завдяки швидкому доступу до потрібних відомостей.      Маючи впорядковану електронну книжку, можна заздалегідь подати заяву на автоматичне призначення пенсії, уникаючи в такий спосіб необхідності особистого відвідування установи Фонду – з настанням пенсійного віку система на основі електронної персональної інформації про трудову діяльність людини, страховий стаж, величину заробітку і сплачених внесків автоматично здійснює призначення пенсії, визначає її розмір та дату виплати.

 

 

 



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь