A A A K K K
для людей із порушенням зору
Путильська громада
Чернівецька область, Вижницький район

📚«Multitool PRO. Інструменти та методики соціально-виховної роботи у пробації»: усі інструменти, необхідні для щоденної роботи з суб’єктами пробації для запобігання повторної злочинності, у новому посібнику для персоналу пробації.

Дата: 03.04.2023 08:51
Кількість переглядів: 166

 Важливою складовою реформування кримінально-виконавчої системи є якісно підготовлений до здійснення своїх завдань та функцій персонал, озброєний сучасними методиками та інструментами роботи.

 Олена Суботенко, заступник директора Центру пробації: «Ідея створення посібника, який би став корисним інструментом в арсеналі кожного працівника пробації, поєднуючи теорію з практикою, виникла на початку 2022 року. Незважаючи на виклики, що нам доводилося долати протягом року, пробація продовжувала виконувати судові рішення та працювати у напрямі досягнення змін у поведінці та особистості правопорушників, тримаючи «оборону» на внутрішньому фронті боротьби зі злочинністю. Ми вдячні підтримці Проєкту EU Project Pravo-Justice та активній участі працівників апарату пробації, завдяки чому ми змогли завершити роботу над цим виданням».

 Посібник буде ефективним у якості методичного супроводу діяльності персоналу пробації в напрямі прогнозування та корекції поведінки осіб, які перебувають у конфлікті із законом. Його новизна полягає в огляді історичних підходів до теорій виховання від давніх часів до сучасності, міжнародних та національних стандартів у галузі соціально-виховної роботи із засудженими до покарань, не пов’язаних з позбавленням волі, форм та методів взаємодії з суб’єктами пробації, особливостей проведення соціально-виховної роботи з різними категоріями засуджених. Цікавість виданню надають вкраплення реальних історій, що відбувалися в роботі працівників пробації, та практичні приклади вирішення проблемних питань.

#актуально_пробація #пробація_в_дії

Міністерство юстиції України



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь