A A A K K K
для людей із порушенням зору
Путильська громада
Чернівецька область, Вижницький район

Пробаціонери долучилися до навчального онлайн-семінару у межах співпраці Центру пробації та ГО «Docudays UA»

Дата: 03.04.2023 08:53
Кількість переглядів: 148

 Одним із найважчих етапів роботи з клієнтами пробації є встановлення довірливих стосунків з ними, подолання психологічних бар’єрів та перешкод у спілкуванні з оточуючими.

У цьому пробаціонерам допомагають створені на базі підрозділів пробації в різних областях України відповідні кіноклуби, яких було 31 до початку широкомасштабного вторгнення рф на територію України. Після 24 лютого 2022 року їх роботу було призупинено.

Сьогодні діяльність клубів успішно відновлюється: вже зареєстровано понад 50 нових кіноклубів медіапросвіти.

 Сотні клієнтів пробації переглянули багато цікавих документальних кінострічок та долучилися до обговорення актуальних тем, висвітлених у цих фільмах.

 Олег Янчук, директор Центру пробації, вітаючи учасників вебінару наголосив на інноваційності такої форми роботи: «Цей інструмент матиме важливий вплив на персонал нашої Установи, який отримає нові знання і можливість використовувати їх у своїй роботі. У нашої організації є свій важливий фронт: ми боремося за безпечне суспільство, що прагне жити без правопорушень. Злочинність – це наш ворог, ми хочемо витягти людей з її тенет, а для цього люди повинні знати, що таке права і обов’язки. Документальне кіно допоможе працівникам пробації у цій складній та важливій роботі».

 Під час вебінару представники DOCU/CLUB ознайомили нових учасників Мережі із засадами роботи кіноклубів та їх робочими інструментами. Нових модераторів також ознайомили з механізмом та основними принципами діяльності кіноклубів та інформацією про можливості сайту та роботу фільмотеки Мережі.

 Практикуючі модератори DOCU/CLUB поділилися щодо досвідом створення кіноклубів та організації кінопоказів з обговоренням як інноваційного інструменту для мотивації правопорушників до зміни мислення й способу життя, так і попередження повторного вчинення правопорушення.

Кіноклуби Docudays UA - не лише дієвий інструмент роботи з правопорушниками для їхньої правової освіти, а й додатковий ресурс для підвищення кваліфікації працівників пробації.

#актуально_пробація #партнерство_пробація #пробаці_в_діі



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь