A A A K K K
для людей із порушенням зору
Путильська громада
Чернівецька область, Вижницький район

📚 ЦІКАВО, ДОСТУПНО, ЗРОЗУМІЛО!

Дата: 09.05.2023 09:54
Кількість переглядів: 131

Переважно так характеризують працівники уповноважених органів з питань пробації інноваційний онлайн-курс з вдосконалення комунікативної компетентності.

Понад 200 пробаціонерів із різних регіонів України у період з вересня 2022 року по квітень 2023 року пройшли навчання відповідно до найсучасніших світових стандартів у галузях нейробіології, психології та соціології поведінки.

 Онлайн - курс складається з чотирьох навчальних модулів, присвячених технікам аналізу і прогнозування поведінки, а також методиці мотиваційного інтерв‘ювання.

Згідно із задумом автора курсу, начальника сектору психологічної допомоги та інновацій в пробації, доктора психологічних наук Віталія Шимка, участь у навчанні та здача контрольних заліків відбувались за бажанням працівників. Слід зазначити, що значна частина навчальних сесій проходила у період масових і тривалих відключень електроенергії.

Майже 150 пробаціонерів ознайомились із 80% навчальних сесій, а 47 учасників після завершення курсу отримали відповідні сертифікати про успішне проходження спеціальної підготовки.

 Найактивнішими були пробаціонери Львівщини – вони отримали вісім сертифікатів. Працівники пробації Хмельниччини та Закарпаття отримали по п’ять сертифікатів, а Миколаївської, Полтавської та Житомирської областей – по чотири. Усі вони виявили виключну наполегливість і відповідальність.

«Така комунікація «підтягує» людину/студента/клієнта пробації! Розвиває в ній бажання стати краще та розумніше. Гуманітарна педагогіка, як це не пафосно звучить, це про безкінечну силу любові та поваги до людей», - це один із відгуків учасників інноваційного курсу. І таких відгуків чимало:

 «один із розривів шаблонів відбувся вже в тому, що дійсно цікаве і корисне навчання може відбуватись в онлайн-режимі! Головне в цьому процесі - особистість викладача»;

 «беззаперечним позитивним фактом вважаю манеру викладання/подачі матеріалу: легко, доступно, зрозуміло»;

 «семінари в такий нелегкий для усіх нас часдають поштовх для розвитку нашої роботи»;

 «головний плюс - доступність інформації»;

 «щира вдячність за нові знання, враження та зворотній зв’язок»;

 «такі курси необхідні для реального розвитку пробації».

 Кожен працівник пробації для удосконалення своїх професійних навичок зможе долучитися до самостійного вивчення даного курсу та отримати вичерпні відповіді на практичні запитання, які будуть виникати під час навчання.

#актуально_пробація #команда_пробації



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь