A A A K K K
для людей із порушенням зору
Путильська громада
Чернівецька область, Вижницький район

HR СТРАТЕГІЯ. СИСТЕМА ДОБОРУ ПЕРСОНАЛУ

Дата: 29.05.2023 08:46
Кількість переглядів: 64

25 - 26 травня 2023 року у м. Києві пройшла конференція «HR СТРАТЕГІЯ. СИСТЕМА ДОБОРУ ПЕРСОНАЛУ», головною метою якої стало обговорення інноваційних принципів сучасної моделі HR-менеджменту та їх впровадження в Центрі пробації.

До участі у заході, проведення якого стало можливим за підтримки Проєкту ЄС « Pravo-Justice», запрошено працівників регіональних філій, відповідальних за роботу з персоналом, співробітників відділу по роботі з персоналом та керівництво Центру пробації, представників Міністерства юстиції України.

Під час відкриття конференції Олег Янчук, директор Державної установи «Центр пробації» відмітив основні досягнення реалізації «Стратегії роботи з персоналом Центру пробації», що передбачала запровадження якісно нових підходів у процесах відбору, добору, підвищення кваліфікації працівників органів пробації та обміну інформацією/досвідом між співробітниками Центру пробації.

 «Я пам’ятаю наші перші збори, коли ми розуміли про що ми говоримо, чого хочемо досягти, але не розуміли як це зробити. Сьогодні в Центрі пробації накопичено достатньо досвіду, застосовуються нові підходи у роботі з персоналом. Ми впевнено рухаємось до наміченої мети», – сказав Олег Янчук.

 «В умовах воєнного стану перед нами стоять великі та незнайомі до сьогодні виклики. За нами залишається обов'язок щодо реалізації державної кадрової політики. Ми маємо якісно виконувати свої завдання і функції», - у своїй вітальній промові зазначила начальниця Управління персоналу Міністерства юстиції України Наталія Сова. Продовжуючи, вона акцентувала увагу на актуальності питання ефективного добору спеціалістів, спроможних і вмотивованих виконувати свої обов’язки, та додала, що обов’язок кожного HR-спеціаліста – забезпечувати безперебійну роботу органу шляхом добору працівників, особливо у такий час.

 Експерт Проекту ЄС «Рravo-Justice» Сергій Синьогуб звернув увагу присутніх на дієві інструменти практичного впровадження кадрової стратегії, спираючись на найяскравіші історії успіху світового рівня. Експерт детально представив мету і завдання кожного кроку плану дій з реалізації Концепції кадрової політики Державної установи «Центр пробації», розповів про методики побудови ефективної команди, розробку стратегії дій та розподіл ролей у команді.

 Директорка Інституту професійного розвитку Академії Державної пенітенціарної служби Наталія Наулік розповіла присутнім про наявні та майбутні напрями співробітництва Центру пробції і Академії у процесі підготовки спеціалістів-пробаціонерів.

 Начальниця відділу по роботі з персоналом Центру пробації Вікторія Ключ поінформувала учасників заходу про введення у дію з 01 червня 2023 року норм Положення про порядок добору персоналу для роботи в Державній установі «Центр пробації», який детально описує процес пошуку претендентів, проведення співбесіди та прийняття рішення за результатами добору працівників на вакантні посади.

У рамках конференції були обговорені також результати пілотного проєкту з добору персоналу, реалізованого у філії Державної установи «Центр пробації» у м. Київ та Київській області, де спеціалісти з кадрової роботи використовували сучасні методи та інструмени HR-менеджменту для забезпечення ефективного управління персоналом і оптимальної організації роботи підрозділів.

#актуально_пробація #команда_пробації

Міністерство юстиції України

EU Project Pravo-Justice

Академія Державної пенітенціарної служби



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь