A A A K K K
для людей із порушенням зору
Путильська громада
Чернівецька область, Вижницький район

Діти - найголовніший скарб нашого суспільства!

Дата: 01.06.2023 13:00
Кількість переглядів: 328

Щороку 1 червня світ відзначає День захисту дітей. Вже другий рік поспіль свято набуло особливого сенсу, адже через вторгнення Росії на територію України тисячі дітей залишились без батьків, даху над головою, права на освіту або ж зовсім втратили своє життя.

Так, сьогодні працівники Вижницького районного сектору № 2 філії Державної установи «Центр пробації» у Чернівецькій області Олеся ГОРДЕЙ та Тетяна ТОРАК, сектору «Путильське бюро» Тетяна РІЗАК та Валерія КЕРМАЧ та класний керівник Путильської ЗЗСО І-ІІІ ступенів 1-В класу Інна КАРПЕНКО привітали дітей з Міжнародним днем захисту дітей. В цікавій та доступній для дітей формі працівники структур розповіли дітям про їх права та обов’язки.

Кожна дитина має повне право бути захищеною, відчувати всебічну підтримку з боку держави, розвиватися й навчатися для кращого майбутнього. Адже саме в дітях ми хочемо бачити здійснення своїх мрій і сподівань. Прагнемо, щоб вони росли в мирній країні здоровими та радісними, прославляли свої родини і рідний край. У малечі не повинно бути нещасливого дитинства, і за це маємо відповідати ми, дорослі, тому турбота про дітей, захист їхніх прав повинен стати одним з найголовніших обов’язків дорослих.

Діти - це наше щастя! В них - наше майбутнє! Бережімо дитинство у своєму серці! І воно завжди зігріватиме нас! Пам'ятайте про це!



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь