A A A K K K
для людей із порушенням зору
Путильська громада
Чернівецька область, Вижницький район

Соціально-виховна робота з клієнтами пробації

Дата: 05.06.2023 15:51
Кількість переглядів: 369

В наш час надзвичайно гострою є проблема зростання правопорушень серед осіб молодіжного віку. Повсякчас неповнолітні та молодь не усвідомлюють, що їх повсякденні вчинки мають правову оцінку, що право та закони супроводжують людину все її життя. Тому працівники Вижницького районного сектору № 2 філії ДУ «Центр пробації» у Чернівецькій області спільно з соціальними партнерами мобілізують свої зусилля для позитивної інтеграції підоблікових у суспільстві.

Так, 05 червня 2023 року працівники Вижницького районного сектору № 2, кар'єрний радник Путильського відділу Вижницької філії Чернівецького обласного центру зайнятості та працівники сектору «Путильське бюро», провели профілактичну бесіду з клієнтами пробації, що перебувають на обліку сектору.

Метою даного заходу було проведення соціально-виховної роботи серед клієнтів пробації щодо запобігання негативним явищам, спонукання до усвідомлення ними необхідності правослухняної поведінки, вироблення нової позитивної життєвої позиції, яка відповідатиме суспільним нормам та інтересам нашої держави.

В ході бесіди начальник Вижницького РС №2 філії Державної установи "Центр пробації" у Чернівецькій області Олеся Гордей роз’яснила присутнім поняття адміністративного правопорушення; вік, після досягнення якого настає адміністративна відповідальність; заходи впливу, що застосовуються до неповнолітніх; а також привернуто увагу присутніх до правопорушень, що посягають на громадський порядок та громадську безпеку (дрібне хуліганство, куріння тютюнових виробів у заборонених місцях, розпивання алкогольних напоїв у заборонених законом місцях та ін..).

Кар'єрний радник Путильського відділу Вижницької філії Чернівецького обласного центру зайнятості Алла Горбан ознайомила клієнтів пробації з актуальними вакансіями на ринку праці району та області в цілому, а також з послугами служби зайнятості для незайнятого населення такими як

  • інформаційно-консультаційні послуги;
  • сприяння в працевлаштуванні;
  • професійне навчання;
  • громадські та суспільно корисні роботи та ін.

По завершенню заходу завідувач сектору «Путильське бюро» Тетяна Різак в індивідуальному порядку забезпечила роботу дистанційного пункту доступу до безоплатної правової допомоги відповідно до попередньо узгодженого та затвердженого графіка.



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь