Путильська громада
Чернівецька область, Вижницький район

❗️Бути на варті закону і суспільної моралі, а в той же час порушувати їх – не прийнятно для пробаціонера

Дата: 26.06.2023 16:12
Кількість переглядів: 96

Часто ми говоримо про те, що сучасна європейська пробація передбачає високий рівень професіональних знань працівників, але в реаліях сьогодення це не єдина риса, що характеризує спеціаліста-пробаціонера…

Справжні патріоти України, наші працівники, які навіть в умовах окупації Херсонської області російською федерацією продовжили виконувати свої службові обов’язки згідно українського законодавства, були обурені діями колишніх колег-пробаціонерів щодо їх колабораційної діяльності та співпраці з ворогом. Інформація про такі випадки оперативно передавалася у правоохоронні органи України, які вчасно реагують та використовують таку інформацію для притягнення зрадників до відповідальності.

Так, вже колишній працівниці Центру пробації у Херсонській області Державне бюро розслідувань повідомило про підозру у колабораціонізмі, про що свідчить відповідний документ з сайту Офісу Генерального прокурора. Цій особі загрожує від 12 до 15 років в’язниці (з додатковими обмеженнями та конфіскацією майна або без такої). У справі триває досудове розслідування.

Не менш небезпечними зрадниками вважаються і працівники, які вдаються до корупційних дій та використання наданих державою повноважень у незаконній діяльності.

Державна установа «Центр пробації» демонструє нульову толерантність до порушень працівниками закону та продовжуватиме активне співробітництво із правоохоронними органами для очищення лав пробації.



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій

Зареєструватись можна буде лише після того, як громада підключить на сайт систему електронної ідентифікації. Наразі очікуємо підключення до ID.gov.ua. Вибачте за тимчасові незручності

Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь