Путильська громада
Чернівецька область, Вижницький район

❗️Бути на варті закону і суспільної моралі, а в той же час порушувати їх – не прийнятно для пробаціонера

Дата: 26.06.2023 16:12
Кількість переглядів: 86

Часто ми говоримо про те, що сучасна європейська пробація передбачає високий рівень професіональних знань працівників, але в реаліях сьогодення це не єдина риса, що характеризує спеціаліста-пробаціонера…

Справжні патріоти України, наші працівники, які навіть в умовах окупації Херсонської області російською федерацією продовжили виконувати свої службові обов’язки згідно українського законодавства, були обурені діями колишніх колег-пробаціонерів щодо їх колабораційної діяльності та співпраці з ворогом. Інформація про такі випадки оперативно передавалася у правоохоронні органи України, які вчасно реагують та використовують таку інформацію для притягнення зрадників до відповідальності.

Так, вже колишній працівниці Центру пробації у Херсонській області Державне бюро розслідувань повідомило про підозру у колабораціонізмі, про що свідчить відповідний документ з сайту Офісу Генерального прокурора. Цій особі загрожує від 12 до 15 років в’язниці (з додатковими обмеженнями та конфіскацією майна або без такої). У справі триває досудове розслідування.

Не менш небезпечними зрадниками вважаються і працівники, які вдаються до корупційних дій та використання наданих державою повноважень у незаконній діяльності.

Державна установа «Центр пробації» демонструє нульову толерантність до порушень працівниками закону та продовжуватиме активне співробітництво із правоохоронними органами для очищення лав пробації.



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь