Путильська громада
Чернівецька область, Вижницький район

Часто ми говоримо про те, що сучасна європейська пробація передбачає високий рівень професіональних знань працівників, але в реаліях сьогодення це не єдина риса, що характеризує спеціаліста-пробаціонера… Справжні патріоти України, наші працівники, я

Дата: 26.06.2023 16:14
Кількість переглядів: 127

Відкриваючи конференцію Міністр юстиції України Денис Малюська наголосив, що цим Форумом хотілося довести українцям та всьому світові –

УКРАЇНСЬКА ПЕНІТЕНЦІАРНА СИСТЕМА ЗМІНЮЄТЬСЯ.

 «Їй можна довіряти, бо наша система пройшла складний шлях від радянського минулого до дотримання прав ув'язнених за найкращими міжнародними зразками» - сказав він у своїй вітальній промові. Також Денис Малюська зауважив, що попереду ще багато викликів. Українці вже мають досвід евакуації понад 10% українських ув'язнених із зони бойових дій та підготовки планів дій на випадок наближення війни до кожної з українських пенітенціарних установ.

 Заступниця Міністра юстиції України Олена Висоцька зазначила, що пенітенціарна система України, особливо в останні роки, зазнає глибинного реформування попри виклики, зумовлені пандемією та повномасштабним вторгненням. При цьому досягнення за окремими напрямами (наприклад, цифровізація, кадрове перезавантаження) допомогли втримати контроль над системою під час пандемії Covid-19, а особливо при запровадженні воєнного стану. «Набута нами компетенція може бути корисна як у мирному житті, так і в рамках підготовки пенітенціарних систем до реакцій на надзвичайні ситуації в різних країнах» - фіналізувала виступ пані Висоцька.

 Виступаючи (онлайн) із промовою Міністр юстиції Японії Кен САЙТО, висловив всебічну підтримку українським колегам від імені свого уряду і пообіцяв якомога активної та результативної підтримки в рамках роботи інституцій країн «Великої сімки».

 Особливості роботи пробації у країнах - учасницях Форуму представники Центру пробації мали змогу обговорити із іноземними колегами під час додаткових робочих зустрічей.

Міністерство юстиції України

Департамент з питань виконання кримінальних покарань

UNODC - United Nations Office on Drugs and Crime



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь