A A A K K K
для людей із порушенням зору
Путильська громада
Чернівецька область, Вижницький район

ДОСТУП ДО ЕЛЕКТРОННОЇ ТРУДОВОЇ КНИЖКИ

Дата: 30.06.2023 16:07
Кількість переглядів: 75

 

В особистому кабінеті застрахованої особи на вебпорталі електронних послуг Пенсійного фонду України застрахованій особі надано можливість переглядати інформацію, наявну в електронній трудовій книжці (Розділ «Звернення» вкладка «Електронна трудова книжка»).

Вкладка «Електронна трудова книжка» містить три закладки:

  • Записи трудової книжки (за СПОВ);
  • Відцифрована ЕТК;
  • Сканкопії трудової книжки.

В закладці «Записи трудової книжки (за СПОВ)» електронна трудова книжка сформована на основі звітів, які подавались страхувальниками до системи персоніфікованого обліку з моменту запровадження даної звітності (1998 рік).

Закладки «Сканкопії трудової книжки», «Відцифрована ЕТК» містять, відповідно, скановані копії поданих документів про стаж та результат їх оцифрування працівниками територіальних органів Пенсійного фонду України.

Тут загалом можна переглянути наявну інформацію про себе, зокрема про страховий стаж, позаяк, для користувачів, які визначені в системах ПФУ як фізичні особи, при вході за КЕП (кваліфікованим електронним підписом) надаються всі дані, включаючи персоніфіковані (ПІБ, дата народження, стать, дані паспорта), дані про заробітну плату, страховий стаж, пенсію (для пенсіонерів), електронну трудову книжку, дані щодо періодів тимчасової втрати працездатності, документи особи, надіслані запити і звернення та інформація щодо їх опрацювання тощо.

Тепер працівники можуть у будь-який момент перевірити свій страховий стаж — період, протягом якого вони сплачували страхові внески до Пенсійного фонду (до 2004 року цей стаж називався «трудовий»). А в майбутньому — автоматично вийти на пенсію без візиту до Пенсійного фонду.



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь