Путильська громада
Чернівецька область, Вижницький район

Спільна превентивна діяльність задля недопущення росту рецидивної злочинності

Дата: 06.11.2023 15:21
Кількість переглядів: 459

В час, коли в зв’язку з військовою агресією з боку сусідньої держави в українському суспільстві зросли напруженість і рівень безробіття, спільна превентивна діяльність поліції, центру зайнятості та органів пробації набули особливого значення.

Так, 06.11.2023 року поліцейський офіцер Путильської територіальної громади спільно з працівниками Вижницького районного сектору №2 філії Державної установи «Центр пробації» у Чернівецькій області, кар'єрним радником Путильського відділу Вижницької філії Чернівецького обласного центру зайнятості та сектором Путильського бюро правової допомоги провели захід для клієнтів пробації з метою запобігання вчинення повторних правопорушень.

Поліцейський офіцер Путильської територіальної громади Віктор Чокена наголосив на посиленні відповідальності за окремі види злочинів в період воєнного стану. Також згадав про систематичне нехтування вимогами Закону України «Про правовий режим воєнного стану», зокрема запровадженої комендантської години (заборони перебування у певний період доби на вулицях та в інших громадських місцях).

Кар'єрний радник Путильського відділу Вижницької філії Чернівецького обласного центру зайнятості Алла Горбан розповіла про всеукраїнську програму ментального здоров’я «Ти як?» яка є ініціативою першої леді Олени Зеленської та ознайомила клієнтів пробації з актуальними вакансіями на ринку праці району та області в цілому, а також з послугами служби зайнятості для незайнятого населення такими як

  • інформаційно-консультаційні послуги;
  • сприяння в працевлаштуванні;
  • професійне навчання;
  • громадські та суспільно корисні роботи та ін.

По закінченню заходу, присутні мали змогу поставити питання доповідачам та обговорити доведену інформацію, тому є надія на дотримання клієнтами пробації свідомої та соціально-прийнятної для суспільства поведінки. Таким чином, систематична профілактика правопорушень серед клієнтів пробації у Вижницькому районі може сприяти зменшенню загального рівня злочинності по району.

 



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій

Зареєструватись можна буде лише після того, як громада підключить на сайт систему електронної ідентифікації. Наразі очікуємо підключення до ID.gov.ua. Вибачте за тимчасові незручності

Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь