Путильська громада
Чернівецька область, Вижницький район

📅 Вже за 10 днів стане відомо ім’я переможців Всеукраїнської премії HR PRO AWARDS 2023

Дата: 13.11.2023 19:44
Кількість переглядів: 113

Серед фіналістів у номінації "Рекрутинг" - Пробація України Probation in Ukraine. Номінування державної установи відбулося за сприяння Проєкту ЄС "Право-Justice".

 

 Під час конференції, де було представлено проєкти фіналістів Премії, національний експерт Проєкту ЄС "Право-Justice" з питань кадрової політики Сергій Синьогуб презентував впровадження HR-стратегії у пробації.

 

 "ДУ "Центр Пробації" - це понад 3000 співробітників у 600 відокремлених підрозділах по всій території України. Важливо, щоб ці люди були професійними, оскільки від них суттєво залежить, чи стануть на шлях виправлення особи, які отримали альтернативне тюремному покарання чи звільнилися з місць позбавлення волі. Тому за сприяння Проєкту ЄС "Право-Justice" було розроблено та затверджено HR-стратегію. Вона передбачає покрокове впровадження єдиних, зрозумілих, прозорих та сучасних підходів у кадровій політиці системи пробації: добору та адаптації нових працівників, управління ефективністю, навчання та розвиток, корпоративну культуру", - розповів Сергій Синьогуб. 

 

Він уточнив, що презентована HR-стратегія реалізується покроково. Наразі ж успішно впроваджені нові підходи щодо добору кандидатів в органи пробації та адаптація нових співробітників. 

 

 "Ми уніфікували процедуру добору персоналу для ретельного оцінювання особистих досягнень, знань, умінь і навичок, моральних та ділових якостей кандидатів на вакантні посади. Під час адаптації нових співробітників робиться ставка на людиноцентричність, за кожним новачком на три місяці закріплюється відповідальна особа, яка вводить його у професію", - додав експерт Проєкту ЄС "Право-Justice".

 

За словами Сергія Синьогуба, нещодавно ДУ "Центр Пробації" перейшов до наступного етапу впровадження нової кадрової стратегії - навчання персоналу.

 

Серед подальших HR-планів: визначення необхідних компетенцій для працівника пробації, створення індивідуальних планів навчання для кожного (залежно від рівня посади), запровадження інструментів для отримання необхідних знань, умінь та навичок (тренінги, онлайн-освіта, майстер-класи тощо).

 

Зауважимо, що ДУ "Центр пробації" - єдина держустанова, яка номінувалася на премію HR PRO AWARDS 2023, стала фіналістом та має реальні шанси на перемогу.



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь