Путильська громада
Чернівецька область, Вижницький район

Узгодження пропозицій відповідно до вимог Стамбульської конвенції

Дата: 27.11.2023 10:12
Кількість переглядів: 102

22 листопада 2023 року за підтримки проєкту ООН Жінки „Трансформаційні підходи для досягнення ґендерної рівності в Україніˮ, що фінансується Урядом Швеції, відбулась Стратегічна сесія «Збирання даних з питань запобігання та протидії домашньому насильству.

 Мета заходу: вироблення узгоджених пропозицій щодо необхідних коректив до запропонованих форм звітності щодо запобігання та протидії домашньому насильству для подальшої підготовки проекту спільного наказу та внесення змін до нормативно-правових актів, які регулюють взаємодію суб’єктів, що здійснюють заходи у сфері запобігання та протидії домашньому насильству і насильству за ознакою статі.

 Захід відбувся за участі органів влади та громадянського суспільства. Центр пробації представляла очільниця відділу соціально-виховної роботи з суб’єктами пробації, пробаційних програм та взаємодії з волонтерами пробації Христина Ануфрієва.

 Збирання даних є необхідною умовою забезпечення реалізації скоординованої державної політики у сфері запобігання та протидії домашньому насильству для отримання можливості здійснення оцінювання ступеню розповсюдження різних форм домашнього насильства, тенденцій, які відбуваються, а також ефективності заходів у сфері запобігання та протидії домашньому насильству (щодо запобігання, захисту, покарання).

 Крім того, отримані дані дозволять проводити міжнародні порівняння, зокрема, щодо діяльності різних суб’єктів, що здійснюють заходи у сфері запобігання та протидії домашньому насильству і насильству за ознакою статі з метою обміну досвідом.

UN Women Ukraine / ООН Жінки в Україні

#актуально_пробація



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій

Зареєструватись можна буде лише після того, як громада підключить на сайт систему електронної ідентифікації. Наразі очікуємо підключення до ID.gov.ua. Вибачте за тимчасові незручності

Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь