Путильська громада
Чернівецька область, Вижницький район

Узгодження пропозицій відповідно до вимог Стамбульської конвенції

Дата: 27.11.2023 10:12
Кількість переглядів: 80

22 листопада 2023 року за підтримки проєкту ООН Жінки „Трансформаційні підходи для досягнення ґендерної рівності в Україніˮ, що фінансується Урядом Швеції, відбулась Стратегічна сесія «Збирання даних з питань запобігання та протидії домашньому насильству.

 Мета заходу: вироблення узгоджених пропозицій щодо необхідних коректив до запропонованих форм звітності щодо запобігання та протидії домашньому насильству для подальшої підготовки проекту спільного наказу та внесення змін до нормативно-правових актів, які регулюють взаємодію суб’єктів, що здійснюють заходи у сфері запобігання та протидії домашньому насильству і насильству за ознакою статі.

 Захід відбувся за участі органів влади та громадянського суспільства. Центр пробації представляла очільниця відділу соціально-виховної роботи з суб’єктами пробації, пробаційних програм та взаємодії з волонтерами пробації Христина Ануфрієва.

 Збирання даних є необхідною умовою забезпечення реалізації скоординованої державної політики у сфері запобігання та протидії домашньому насильству для отримання можливості здійснення оцінювання ступеню розповсюдження різних форм домашнього насильства, тенденцій, які відбуваються, а також ефективності заходів у сфері запобігання та протидії домашньому насильству (щодо запобігання, захисту, покарання).

 Крім того, отримані дані дозволять проводити міжнародні порівняння, зокрема, щодо діяльності різних суб’єктів, що здійснюють заходи у сфері запобігання та протидії домашньому насильству і насильству за ознакою статі з метою обміну досвідом.

UN Women Ukraine / ООН Жінки в Україні

#актуально_пробація



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь