Путильська громада
Чернівецька область, Вижницький район

Впровадження нових підходів до роботи органів пробації з неповнолітніми, які перебувають у конфлікті із законом

Дата: 01.12.2023 10:44
Кількість переглядів: 133

 Цими днями на базі Тренінговий центр прокурорів України , за сприяння проєкту ЄС “Право-Justice” (EU Project Pravo-Justice), відбувся тренінг, на тему: “Забезпечення найкращих інтересів дітей у кримінальних провадженнях за їх участі”.

Завданням тренінгу було покращити знання, удосконалити навички здійснення процесуального керівництва у кримінальних провадженнях за участі дітей з метою забезпечення їх найкращих інтересів, та підвищити рівень професійної компетентності прокурорів.

 Одним з тренерів виступила Яна Гарбовська – начальник сектору ювенальної пробації міста Києва. Вона розповіла присутнім про впровадження нових підходів до роботи органів пробації з неповнолітніми, які перебувають у конфлікті із законом та застосування інноваційних підходів, які покращують роботу з цією вразливою групою молоді.

 “Ми повинні продовжувати боротися за забезпечення найкращих інтересів дітей у кримінальних провадженнях, і працівники ювенальної пробації є прикладом того, як пробація може долучитися до цієї важливої місії. Разом ми зможемо створити більш справедливу та захищену систему, в якій діти будуть отримувати всю необхідну підтримку для побудови кращого майбутнього”, - переконана Яна Гарбовська.

Проблема забезпечення найкращих інтересів дітей у кримінальних провадженнях за їх участю — це надзвичайно важлива тема, яка потребує невідкладної уваги і дій. Діти, які опиняються у цій складній ситуації, є особливо вразливою групою, і їх права та потреби повинні бути насамперед враховані і захищені.

Також читайте про нас:

Website: https://www.probation.gov.ua/

Telegram: https://t.me/probationUA

Twitter: https://twitter.com/Probation_UK

#актуально_пробація #ювенальна_пробація #партнерство_пробація #пробація_Київщина



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій

Зареєструватись можна буде лише після того, як громада підключить на сайт систему електронної ідентифікації. Наразі очікуємо підключення до ID.gov.ua. Вибачте за тимчасові незручності

Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь