Путильська громада
Чернівецька область, Вижницький район

Кібербезпека: правила гігієни, які повинен знати кожен

Дата: 01.12.2023 10:45
Кількість переглядів: 133

У сучасному світі, коли все більше людей використовують інтернет у своєму повсякденному житті, кібербезпека стає все більш важливою. Кіберзлочинці постійно розробляють нові методи атак, тому важливо знати, як захистити себе від них.

 29 листопада 2023 року в режимі онлайн відбулась конференція присвячена питанню захисту персональних даних для працівників уповноважених органів з питань пробації. Захід, організований пробаціонерами з Луганської, Полтавської та Херсонської областей, мав на меті поглиблення знань працівників з кібергігієни.

У зустрічі взяли участь понад 300 пробаціонерів з різних куточків України.

 Тетяна Кічата, заступник директора Державної установи ”Центр пробації” відкриваючи захід наголосила: “Представники пробації на законних підставах зберігають та обробляють персональні дані засуджених, тому безпека в цифровому просторі це одне з важливих питань в роботі пробації”.

У межах заходу, за сприяння постійного партнера пробації, Кіноклуби Docudays UA, був продемонстрований документальний фільм Ісмаеля Жоффруа Шандуті “Пранкнули" — про свотинг у віртуальному світі. Після перегляду учасники долучились до обговорення актуальних питань захисту інформації в цифровому просторі.

 Під час конференції, фахівці відділу інформаційних технологій пробації донесли до учасників основні правила кібергігієни та захисту від кібератак: методи захисту персональних даних в інтернеті та на цифрових носіях, безпечне використання електронної пошти, ознаки фішингових атак, нові види загроз та алгоритми дій при зіткненні з такими загрозами.

 В питанні кібербезпеки одним з ключових є людський фактор, тому так важливо постійно нагадувати про обережність в цифровому просторі.

Також читайте про нас:

Website: https://www.probation.gov.ua/

Telegram: https://t.me/probationUA

Twitter: https://twitter.com/Probation_UK

#пробація_в_дії #актуально_пробація #Кібербезпека #партнерство_пробація #ЦифроваБезпека #ІнтернетБезпека

Міжнародний фестиваль документального кіно про права людини Docudays UA



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій

Зареєструватись можна буде лише після того, як громада підключить на сайт систему електронної ідентифікації. Наразі очікуємо підключення до ID.gov.ua. Вибачте за тимчасові незручності

Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь