Путильська громада
Чернівецька область, Вижницький район

Сильні духом – щирі серцем: волонтери пробації працюють незважаючи на війну 💙💛

Дата: 05.12.2023 14:04
Кількість переглядів: 103

 5 грудня в Україні та світі відзначають Міжнародний день волонтера.

Волонтер у перекладі з англійської мови означає добровільний помічник – це люди, які безоплатно працюють скрізь, де потрібна їхня допомога: у дитячих будинках, притулках, школах-інтернатах, будинках престарілих і на війні. Це не робота, а справжнє покликання.

 Центр пробації вже протягом 8 років будує та розвиває свою власну мережу волонтерів. І сьогодні у всіх без винятку областях України органи пробації підтримують, незважаючи на війну, — медики, психологи, підприємці, студенти, пенсіонери, підприємці, а також і ті люди, хто вже мав досвід відбування кримінального покарання, і змінив своє ставлення до життя, всі ті, кому небайдужа безпека своєї громади – волонтери пробації.

У 2023 році Центр пробації вперше випробував інструмент оцінювання ефективності волонтерської діяльності, пов’язаної з пробацією: працівники оцінювали результативність, ефективність, доступність, клієнтоорієнтованість та екологічність роботи кожного волонтера.

 За результатами такого оцінювання найвищий показник ефективності діяльності отримали 55 волонтерів пробації з 13 областей України.

У Центрі пробації ми розуміємо різні аспекти роботи з суб’єктами пробації – особами різного соціально статусу, часто з девіантною поведінкою, залежностями і небезпечними хворобами, зацікавлені у безпеці та компетентності наших добровільних помічників тому приділяємо особливу увагу інформаційній підтримці волонтерів пробації: проводимо тематичні навчання, тренінги, регулярно розміщуємо актуальні для роботи волонтерів матеріали на Телеграм каналі «Волонтерство в пробації»  https://t.me/Volunteeringinprobation

Тож з нагоди Міжнародного дня волонтера, а також кожен день, пережитий у такі складні для нашої держави часи, команда Центру пробації з усієї України дякує волонтерам пробації за небайдужість до долі ближнього, активну громадянську позицію та вагомий внесок у забезпечення безпеки суспільства на рівні громад! Разом – до перемоги! 

#волонтерство_в_пробації #Волонтери_пробації_сильніші_разом



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь