Путильська громада
Чернівецька область, Вижницький район

Вітаємо з Днем місцевого самоврядування!

Дата: 07.12.2023 19:28
Кількість переглядів: 84

Органи місцевого самоврядування відіграють важливу роль у демократизації суспільства, розвитку територіальних громад та несуть велику відповідальність за забезпечення належних умов проживання своїх мешканців. 

Це свято об’єднує людей з активною життєвою позицією, лідерів територіальних громад, умілих організаторів, що не дивлячись на труднощі, переймаються проблемами людей.

З нагоди Дня місцевого самоврядування правами начальника філії Державної установи «Центр пробації» у Чернівецькій області начальник Вижницького РС №2 Олеся Гордей вручила подяку голові адміністративної комісії виконавчого комітету Путильської територіальної громади  Людмилі Басюк та висловила вдячність за плідну співпрацю, ділові стосунки, високий професіоналізм, надійну підтримку, а також за вагомий внесок та особисту ініціативу у розбудові служби пробації в Україні.

Бажаємо від щирого серця усім, хто працює на благо громади, міцного здоров’я, достатку, благополуччя, святкового настрою та родинного затишку.

Нехай усі життєві негаразди обходять стороною, щоб натхнення, оптимізм і стійкість духу у нелегкій повсякденній праці ніколи не залишали Вас, а професійний досвід, компетентність і розуміння своєї справи були і надалі вашими порадниками в усіх добрих починаннях на благо громади і України в цілому!



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій

Зареєструватись можна буде лише після того, як громада підключить на сайт систему електронної ідентифікації. Наразі очікуємо підключення до ID.gov.ua. Вибачте за тимчасові незручності

Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь