Путильська громада
Чернівецька область, Вижницький район

Підвищуємо професійну компетентність працівників пробації задля безпечнішого суспільства

Дата: 12.12.2023 11:19
Кількість переглядів: 431

Днями, на базі філії Державної установи «Центр пробації» у Чернівецькій області для пробаціонерів Буковини був проведений навчальний тренінг щодо використання інструментів пробації для реалізації заходів соціально-виховної роботи з суб’єктами пробації.

Захід відбувся за ініціативи філії Центру пробації в Чернівецькій області. Учасниками тренінгу стали представники Юридичного факультету Чернівецький національний університет імені Юрія Федьковича та працівники уповноважених органів з питань пробації Чернівецької області.

 Під час тренінгу, проведеного Христиною Ануфрієвою, керівницею відділу соціально-виховної роботи з суб’єктами пробації, пробаційних програм та взаємодії з волонтерами пробації, працівники вдосконалили свої знання щодо використання інструментів пробації під час соціально-виховної роботи з засудженими. Також вони мали можливість відпрацювати відповідні навички, використовуючи запропоновані організаторами кейси.

Також було обговорено окремі випадки роботи з суб’єктами пробації, зокрема особливості проведення оцінки ризиків вчинення повторного кримінального правопорушення відносно суб’єктів пробації, планування індивідуальної роботи з ними з використанням ресурсів громади та волонтерів.

 Підсумовуючи, начальник філії Руслан Кувила зазначив, що проведення таких тренінгів є корисним для працівників органів пробації, оскільки дає можливість обговорити як теоретичні, так і практичні аспекти роботи. На його думку, це сприяє покращенню професійної компетентності працівників, а також впливає на підвищення безпеки громад Чернівецької області, шляхом зниження ризику вичинення повторних злочинів.

Також читайте про нас:

Website: https://www.probation.gov.ua/

Telegram: https://t.me/probationUA

Twitter: https://twitter.com/Probation_UK

#актуально_пробація #навчання_пробація #пробація_Чернівці

Юридичний факультет ЧНУ імені Юрія Федьковича

 



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій

Зареєструватись можна буде лише після того, як громада підключить на сайт систему електронної ідентифікації. Наразі очікуємо підключення до ID.gov.ua. Вибачте за тимчасові незручності

Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь