Путильська громада
Чернівецька область, Вижницький район

Україна – Латвія: обмін досвідом задля розвитку пробації

Дата: 13.12.2023 10:56
Кількість переглядів: 63

Минулого тижня представники Державної установи «Центр пробації» – заступник директора Віктор Васюк разом з колегами досудової, наглядової, ювенальної пробації та сектору взаємодії з міжнародними партнерами з навчальним візитом відвідали Латвію.

 Основну увагу під час візиту було зосереджено на особливостях вивченні питань навантаженя та контролю якості ведення справ у сфері пробації. Дана програма включала в себе обмін досвідом, практичні заняття та зустрічі з експертами Латвійської служби пробації.

Окрім того, українська делегація мала можливість відвідати регіональні відділи в м. Цесисі та Єлгаві. Під час візитів отримали можливість ознайомитись із системою моніторингу навантаження на працівників служби пробації Латвії, із організацією заходів для рівномірного розподілу справ клієнтів, методами управління якістю ведення справ клієнтів, а також з організацією відбування покарання у виді громадських робіт та пробаційного нагляду, застосування електронного моніторингу.

Візит завершився дискусією в Міністерстві юстиції Латвії, під час якої було обговорено напрями співробітництва двох країн у сфері юстиції та створення тісного партнерства. У межах візиту досягнуто домовленості про підготовку проєкту співробітництва між службами пробації України та Латвії.

Дякуємо нашим міжнародним колегам та партнерам за надані можливості для професійного розвитку, що слугуватимуть розвитку національної системи пробації в Україні!

Міністерство юстиції України

Latvijas Republikas Tieslietu ministrija

Valsts probācijas dienests

#актуально_пробація #міжнародне_партнерство



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь