Путильська громада
Чернівецька область, Вижницький район

Лідери громадської думки серед волонтерів пробації

Дата: 13.12.2023 13:10
Кількість переглядів: 116

В офісі Державної установи «Центр пробації» відбулася робоча зустріч керівництва та представників філії у Київській області та м. Києві з українською дизайнеркою одягу, власницею бренду FORBATKI Оксаною Форбаток. У межах зустрічі підписано Меморандум про співпрацю, яким закріплено наміри щодо посилення співробітництва за напрямом волонтерства в пробації.

 Волонтери пробації спільно з пробаціонерами працюють на один результат – аби людина у конфлікті з законом усвідомила хибність свого вчинку, що привів її на лаву підсудних, та навчилася жити в громаді без порушення прав та інтересів інших людей.

 Учасники зустрічі обговорили бачення подальшої співпраці та окреслили спільні заходи на майбутнє щодо реалізації соціального проєкту за участі клієнток пробації «Жінка: вперед до змін», творчим ментором якого є волонтерка Оксана Форбаток.

 Оксана Форбаток (Форбаток Оксана) розповіла про свої враження від першого знайомства з учасницями проєкту: «Я відчула їхню настороженість. Але для себе вирішила, що не буду нікого виховувати. Я просто з радістю поділюсь з дівчатами своїми знаннями, своїм досвідом. Стану для них наставницею».

 Координатор проєкту «Жінка: вперед до змін» Андрій Сулейманов розповів присутнім про концепцію проєкту та механізм відбору героїнь, про вивчення їхніх життєвих історій.

 Під час жвавої розмови учасники домовились про спільний захід для жінок - пробаціонерок та клієнток пробації, що матиме на меті стерти бар’єри, аби показати останнім, що вони, в першу чергу, ЖІНКИ, а не засуджені. Гасло проєкту «Жінка: вперед до змін» - це шанс для кожної клієнтки пробації отримати можливість внутрішньої трансформації через зовнішні зміни.

#актуально_пробація #волонтери_пробації

#пробація_в_дії #партнерство_пробація

Studio Forbatki



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій

Зареєструватись можна буде лише після того, як громада підключить на сайт систему електронної ідентифікації. Наразі очікуємо підключення до ID.gov.ua. Вибачте за тимчасові незручності

Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь