Путильська громада
Чернівецька область, Вижницький район

Лідери громадської думки серед волонтерів пробації

Дата: 13.12.2023 13:10
Кількість переглядів: 60

В офісі Державної установи «Центр пробації» відбулася робоча зустріч керівництва та представників філії у Київській області та м. Києві з українською дизайнеркою одягу, власницею бренду FORBATKI Оксаною Форбаток. У межах зустрічі підписано Меморандум про співпрацю, яким закріплено наміри щодо посилення співробітництва за напрямом волонтерства в пробації.

 Волонтери пробації спільно з пробаціонерами працюють на один результат – аби людина у конфлікті з законом усвідомила хибність свого вчинку, що привів її на лаву підсудних, та навчилася жити в громаді без порушення прав та інтересів інших людей.

 Учасники зустрічі обговорили бачення подальшої співпраці та окреслили спільні заходи на майбутнє щодо реалізації соціального проєкту за участі клієнток пробації «Жінка: вперед до змін», творчим ментором якого є волонтерка Оксана Форбаток.

 Оксана Форбаток (Форбаток Оксана) розповіла про свої враження від першого знайомства з учасницями проєкту: «Я відчула їхню настороженість. Але для себе вирішила, що не буду нікого виховувати. Я просто з радістю поділюсь з дівчатами своїми знаннями, своїм досвідом. Стану для них наставницею».

 Координатор проєкту «Жінка: вперед до змін» Андрій Сулейманов розповів присутнім про концепцію проєкту та механізм відбору героїнь, про вивчення їхніх життєвих історій.

 Під час жвавої розмови учасники домовились про спільний захід для жінок - пробаціонерок та клієнток пробації, що матиме на меті стерти бар’єри, аби показати останнім, що вони, в першу чергу, ЖІНКИ, а не засуджені. Гасло проєкту «Жінка: вперед до змін» - це шанс для кожної клієнтки пробації отримати можливість внутрішньої трансформації через зовнішні зміни.

#актуально_пробація #волонтери_пробації

#пробація_в_дії #партнерство_пробація

Studio Forbatki



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь