Путильська громада
Чернівецька область, Вижницький район

Цифровізуємо пробацію: навчання для пробаціонерів України

Дата: 13.12.2023 13:56
Кількість переглядів: 175

12 грудня 2023 року на базі Центру пробації відбувся тренінг присвячений впровадженню окремих процесів цифровізації в пробації та захисту інформації при цьому.

Учасниками тренінгу стали працівники філій Центру пробації з усієї України, відповідальні за ведення Єдиного реєстру засуджених та осіб, взятих під варту (ЄРЗО) та системи “Мегаполіс”. Під час заходу було розглянуто широкий спектр питань щодо цифровізації робочих процесів, кібергігієни та надано роз’яснення з проблемних питань, які виникають у пробаціонерів під час роботи.

 З вітальним словом до учасників звернувся Олег Янчук, директор Державної установи “Центр пробації”, зауваживши, що кібербезпека та цифровізація — це важливі виклики сьогодення. Він переконаний, що розгортання системи “Мегаполіс” — зручна і корисна практика, яка багато в чому спростить роботу пробаціонерів. Олег Янчук вкотре акцентував на нагальності питання кібербезпеки, яке потребує додаткової уваги. “Я радий, що ми перебуваємо в постійній комунікації один з одним, і вирішуємо більшість питань командою. Кожен поодинці не виживе у світі цих інформаційних викликів”, - наголосив директор Центру пробації.

Ідейною натхненницею заходу виступила Тетяна Кічата — заступник директора Державної установи “Центр пробації”. До заходу також доєднались начальники та працівники відділів організаційно-аналітичного забезпечення та інформаційних технологій пробації.

Запрошеними тренерами стали представники Інституту професійного розвитку Пенітенціарна академія України, зокрема директор Інституту професійного розвитку Наталія Наулік, старший викладач кафедри тактико-спеціальної підготовки Пенітенціарної академії України та науково-педагогічні працівники кафедри підвищення кваліфікації працівників пробації Інституту професійного розвитку.

 Учасники отримали важливі знання щодо формування витягів з ЄРЗО, перспектив впровадження в підрозділах уповноважених органів з питань пробації системи електронного документообігу “Мегаполіс” та кібергігієни. Вони також обмінялись навичками та досвідом, здобутими на практиці, під час безпосередньої роботи з ЄРЗО та системою “Мегаполіс”.

Також читайте про нас:

Website: https://www.probation.gov.ua/

Telegram: https://t.me/probationUA

Twitter: https://twitter.com/Probation_UK

#актуально_пробація #навчання_пробація #пробація_в_дії #пробація_партнерство



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь