Путильська громада
Чернівецька область, Вижницький район

Найефективнішим захистом і попередженням правопорушень громадян є їхня легальна зайнятість

Дата: 14.12.2023 13:47
Кількість переглядів: 134

Постійна співпраця сектору пробації та центру зайнятості в питаннях забезпечення зайнятості соціально вразливого населення є досить важливим компонентом соціального супроводу суб’єкта. Яскравим прикладом такого соціального партнерства є тісна взаємодія із залученням суб’єктів пробації до інформаційних заходів з метою активізації їх до пошуку роботи.

Так, 14 грудня 2023 року працівники Вижницького районного сектору №2 філії Державної установи «Центр пробації» у Чернівецькій області відповідно до індивідуального плану роботи здійснили супровід клієнту пробації до Путильського відділу Вижницької філії Чернівецького обласного центру зайнятості.

Метою даного візиту було сприяння усвідомленню цінностей як основи життєвого самовизначення, формування вміння конструктивної взаємодії та пошук себе на ринку праці, ознайомлення суб’єкта пробації з соціальними послугами, які надаються державною службою зайнятості щодо сприяння у працевлаштуванні та вакансіями, які є на ринку праці району. А також додатково суб’єкт пробації пройшов безкоштовне он-лайн тестування на веб-базованій платформі «Моя професія: консультаційна мережа» за допомогою кар’єрного радника Алли Горбан.

Завдяки веб-базованій платформі «Моя професія: консультаційна мережа», яка включає в себе три тести:

  • ПРОФЕСІЙНІ ІНТЕРЕСИ ТА ЦІННОСТІ;
  • РІВЕНЬ РОЗВИТКУ (IQ) ТА СТРУКТУРА ІНТЕЛЕКТУ;
  • ПСИХОЛОГІЧНІ СХИЛЬНОСТІ

суб’єкти пробації мають змогу регулярно виявляти власні нахили і здібності до певних видів професійної діяльності, визначати свої слабкі та сильні сторони характеру і отримувати професійну консультацію щодо власних результатів тестування кар’єрного радника Алли Горбан.

Успіх повернення засудженого до правильного способу життя великою мірою залежить від його власного бажання та спільних зусиль працівників пробації та служби зайнятості.

 



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь