Путильська громада
Чернівецька область, Вижницький район

Днями на базі Центру допомоги врятованим у місті Чернівці відбувся круглий стіл на тему: «Реалізація державної політики щодо відповіді на сексуальне насильство, пов’язане з конфліктом (СНПК), на національному та регіональних рівнях».

Дата: 30.01.2024 10:58
Кількість переглядів: 309

Учасниками заходу стали Урядова уповноважена з ґендерної політики Катерина Левченко, представники Офіс Віцепрем’єрки з питань європейської та євроатлантичної інтеграції, представник Фонд Народонаселення ООН в Україні - UNFPA Ukraine, Павло Замостьян, представники Чернівецька обласна військова адміністрація, Чернівецька міська рада, поліції та громадських організацій. До обговорення доєднався і начальник філії Державної установи «Центр пробації» у Чернівецькій області Руслан Кувіла.

У своїй доповіді він звернув увагу присутніх на те, що за період дії воєнного стану уповноваженими органи з питань пробації Чернівецької області було прийнято близько 20 суб’єктів пробації, які були змушені залишити свої домівки на тимчасово окупованих територіях (внутрішньопереміщені особи). Підпорядковані підрозділи приймали на облік та надсилали подання до суду щодо їх звільнення від покарання по кінцю строку.

 Круглий стіл відбувся у річницю створення Центру допомоги врятованим у Чернівцях. Це місце, де українці, які постраждалі від війни та, зокрема, сексуального насильства, зумовленого війною, можуть отримати комплексну соціально-психологічну, юридичну та інформаційну підтримку. За рік роботи Центру у Чернівцях допомогу отримали понад 2700 українців, із яких 91% є внутрішньо переміщеними особами.

Також читайте про нас:

Website: https://www.probation.gov.ua/

Telegram: https://t.me/probationUA

Twitter: https://twitter.com/Probation_UK

#актуально_пробація #партнерство_пробація #пробація_Чернівці #цільові_програми_пробація



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь