Путильська громада
Чернівецька область, Вижницький район

Пробація з громадою, в громаді, для громади

Дата: 06.02.2024 13:18
Кількість переглядів: 193

05.02.2024 року в приміщенні Вижницького РС №2 філії Державної установи «Центр пробації» у Чернівецькій області проведено «День відкритих дверей». В заході взяли участь працівники Західного міжрегіонального центру з надання безоплатної правничої допомоги, комунального закладу «Центр надання соціальних послуг» Путильської селищної ради та суб’єкти пробації.

Метою даного заходу було інформування суспільства про результати діяльності уповноважених органів з питань пробації та досягнення у впровадженні пробації в Україні, створення позитивного іміджу про національну систему пробації та її персонал, який є важливою складовою комунікаційної політики, що має на меті підвищення довіри суспільства до пробації та сприяє її розвитку.

Поняття «пробація» з’явилося в загальновживаній лексиці української мови у 2015 році з прийняттям відповідного Закону України «Про пробацію». Відтоді було напрацьовано оптимальну модель національної системи пробації – органи пробації наразі функціонують в усіх адміністративно-територіальних одиницях, де є суди. І це стосується кожного, адже головна мета пробації – підвищення безпеки суспільства.



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій

Зареєструватись можна буде лише після того, як громада підключить на сайт систему електронної ідентифікації. Наразі очікуємо підключення до ID.gov.ua. Вибачте за тимчасові незручності

Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь