Путильська громада
Чернівецька область, Вижницький район

Відбулася онлайн нарада з обговорення Пілотної програми менторства в Державній установі «Центр пробації» з використання інструментів пробації під час роботи з суб’єктами пробації

Дата: 16.02.2024 11:57
Кількість переглядів: 45

Сьогодні, 13 лютого 2024 року, відбулась онлайн нарада за участю керівництва Центру пробації та начальників філій Центру пробації.

 Основна мета заходу – обговорення мети і завдань, алгоритму реалізації, а головне – очікуваних результатів реалізації Пілотної програми менторства Державної установи «Центр пробації» з використання інструментів пробації під час роботи з суб’єктами пробації у 2024 році.

- Під час заходу директор Центру пробації Олег Янчук наголосив, що менторство є невід’ємною частиною системи управління і підвищення кваліфікації персоналу. А також зазначив, що програма менторства в Центрі пробації направлена на залучення власного потенціалу установи для професійного розвитку працівників органів пробації, а це першочергове завдання для керівництва філій Центру пробації.

- Олена Суботенко, заступник директора Центру пробації, розповіла про нормативне регулювання цієї програми та звернула увагу присутніх на важливість виконання передбачених програмою заходів, що забезпечить її успішне пілотування та продовження у 2025 році.

- Перший заступник директора Центру пробації Олег Мельниченко акцентував на можливості використання успішного міжнародного досвіду в програмі менторства, особливо досвіду менторських програм Служби пробації Латвійської Республіки. Окремо зазначив на можливості участі менторів у національних та міжнародних навчальних проєктах/програмах, інших заходах, покликаних сприяти розвитку знань і умінь самих менторів.

 Додатково, учасники заходу дізналися про діяльність робочої групи з реалізації Пілотної програми менторства в ДУ «Центр пробації» з використання інструментів пробації під час роботи з суб’єктами пробації, зусиллями якої вже сьогодні сформовану базу менторів-пробаціонерів, до якої увійшли 55 працівників з усієї України; про спеціалізовані тренінгові заняття для менторів, що сприятимуть їх професійній і менторській діяльності; про заплановані заходи у рамках програми на 2024 рік.

Також читайте про нас:

Website: https://www.probation.gov.ua/

Telegram: https://t.me/probationUA

Twitter: https://twitter.com/Probation_UK

#актуально_пробація #команда_пробації



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь