Путильська громада
Чернівецька область, Вижницький район

У Центрі пробації стартує пілотна програма менторства

Дата: 01.03.2024 16:58
Кількість переглядів: 176

28 лютого 2024 року пройшла стартова інформаційна сесія «Реалізація пілотної програми менторства в Державній установі «Центр пробації» з використання інструментів пробації під час роботи з суб’єктами пробації», учасниками якої стали керівництво Центру пробації, члени робочої групи з реалізації пілотної програми, і власне – ментори, які у 2024 році забезпечуватимуть випробування такого інструменту по роботі з персоналом як менторство.

На початку зустрічі, директор Центру пробації Олег Янчук наголосив на особливій ролі менторів, які в умовах викликів і трансформацій, готові забезпечити підтримку колегам – працівникам органів пробації, надаючи їм консультації/поради з кращих практик використання інструментів пробації під час роботи з суб’єктами пробації.

Також були обговорені такі питання як функції і завдання робочої групи (у т.ч. – інформаційної підтримки менторів), розглянули приклади менторства в приватних і державних установах України, алгоритм і план реалізації пілотної програми менторства в Державній установі у 2024 році, заходи для навчання самих менторів та напрацювали «золоті правила ментора».

А головне – ментори і члени робочої групи отримали можливість познайомитися, що є надважливим для забезпечення комунікації, формування позитивної атмосфери та професійної довіри між колегами-менторами.

 Тож, від сьогодні, 01 березня 2024 року, програма із планування і теорії переходить в практичну площину – розпочинаються консультування менторами працівників органів пробації.

Ми разом рухаємося до підвищення компетентності пробаціонерів, до чергових позитивних змін у роботі із клієнтами пробації. А відтак – до безпечнішого суспільства!

Також читайте про нас:

Website: https://www.probation.gov.ua/  

Telegram: https://t.me/probationUA 

Twitter: https://twitter.com/Probation_UK

 

#актуально_пробація #команда_пробації #менторство_в_пробації



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь