Путильська громада
Чернівецька область, Вижницький район

У Центрі пробації стартує пілотна програма менторства

Дата: 01.03.2024 16:58
Кількість переглядів: 253

28 лютого 2024 року пройшла стартова інформаційна сесія «Реалізація пілотної програми менторства в Державній установі «Центр пробації» з використання інструментів пробації під час роботи з суб’єктами пробації», учасниками якої стали керівництво Центру пробації, члени робочої групи з реалізації пілотної програми, і власне – ментори, які у 2024 році забезпечуватимуть випробування такого інструменту по роботі з персоналом як менторство.

На початку зустрічі, директор Центру пробації Олег Янчук наголосив на особливій ролі менторів, які в умовах викликів і трансформацій, готові забезпечити підтримку колегам – працівникам органів пробації, надаючи їм консультації/поради з кращих практик використання інструментів пробації під час роботи з суб’єктами пробації.

Також були обговорені такі питання як функції і завдання робочої групи (у т.ч. – інформаційної підтримки менторів), розглянули приклади менторства в приватних і державних установах України, алгоритм і план реалізації пілотної програми менторства в Державній установі у 2024 році, заходи для навчання самих менторів та напрацювали «золоті правила ментора».

А головне – ментори і члени робочої групи отримали можливість познайомитися, що є надважливим для забезпечення комунікації, формування позитивної атмосфери та професійної довіри між колегами-менторами.

 Тож, від сьогодні, 01 березня 2024 року, програма із планування і теорії переходить в практичну площину – розпочинаються консультування менторами працівників органів пробації.

Ми разом рухаємося до підвищення компетентності пробаціонерів, до чергових позитивних змін у роботі із клієнтами пробації. А відтак – до безпечнішого суспільства!

Також читайте про нас:

Website: https://www.probation.gov.ua/  

Telegram: https://t.me/probationUA 

Twitter: https://twitter.com/Probation_UK

 

#актуально_пробація #команда_пробації #менторство_в_пробації



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій

Зареєструватись можна буде лише після того, як громада підключить на сайт систему електронної ідентифікації. Наразі очікуємо підключення до ID.gov.ua. Вибачте за тимчасові незручності

Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь