Путильська громада
Чернівецька область, Вижницький район

Делегація Міністерства юстиції України на чолі із Оленою Висоцькою, заступницею Міністра юстиції, відвідала Світовий конгрес з питань пробації та умовно-дострокового звільнення.

Дата: 22.04.2024 15:07
Кількість переглядів: 68

У період з 16 по 18 квітня 2024 року в центрі «World Forum» (м. Гаага, Королівство Нідерланди) відбувся Світовий конгрес з питань пробації та умовно-дострокового звільнення, організований Центром міжнародного правового співробітництва (CILC) за підтримки Служби пробації Королівства Нідерланди.

Українську також сторону представили – Генеральний директор Директорату стратегічного планування та європейської інтеграції Наталія Панчук, перший заступник директора Державної установи «Центр пробації» Олег Мельниченко; заступник директора Державної установи «Центр пробації» Віктор Васюк.

Мета візиту — обмін досвідом, обговорення нових тенденцій і подальшого співробітництва в пошуку інноваційних підходів і рішень у сфері пробації, а також участь в експертних дискусіях та семінарах з представниками Служби пробації Королівства Нідерланди.

Під час заходу члени української делегації взяли участь у ряді семінарів, які були направлені на вивчення систем пробації, досвіду по запобіганню кримінальних правопорушень та захисту прав людини у таких країнах як Грузія, Південна Корея та Нідерланди.

У свою чергу представники Міністерства юстиції України поінформували представників Служби пробації Королівства Нідерланди про діяльність та досягнення Міністерства юстиції України у сфері пенітенціарної системи та пробації.

Міністерство юстиції України

Департамент з питань виконання кримінальних пок



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій

Зареєструватись можна буде лише після того, як громада підключить на сайт систему електронної ідентифікації. Наразі очікуємо підключення до ID.gov.ua. Вибачте за тимчасові незручності

Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь