Путильська громада
Чернівецька область, Вижницький район

Сплата аліментів – це не лише юридичний обов'язок, але й моральна відповідальність кожного з батьків за утримання своїх дітей.

Дата: 08.05.2024 12:38
Кількість переглядів: 191

Сплата аліментів – це не лише юридичний обов'язок, але й моральна відповідальність кожного з батьків за утримання своїх дітей. На жаль, не всі батьки це усвідомлюють, що призводить до виникнення заборгованості з аліментів.

Якщо суб'єкт пробації після двох викликів поспіль не з’являється до уповноваженого органу з питань пробації для проведення першої бесіди без поважних причин, працівники сектору вживає всі можливі заходи з виявлення такої особи.

Так, 08.05.2024 року з метою забезпечення належного виконання постанови суду працівники Вижницького районного сектору №2 філії Державної установи «Центр пробації» у Чернівецькій області Олеся Гордей та Тетяна Торак  здійснили виїзд в село Плоска задля того, щоб з’ясувати причини неявки до сектору та ознайомити суб'єкта пробації з умовами відбування адміністративного стягнення у вигляді суспільно корисних робіт.

В ході проведеної бесіди начальник Вижницького районного сектору №2 Олеся Гордей наголосила суб'єкту пробації щодо додержання вимог законодавства, ознайомила з правами та обов’язками, з порядком та умовами відбування адміністративного стягнення у виді суспільно корисних робіт відповідно до постанови, а також розповіла про наслідки ухилення від відбування стягнення.



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій

Зареєструватись можна буде лише після того, як громада підключить на сайт систему електронної ідентифікації. Наразі очікуємо підключення до ID.gov.ua. Вибачте за тимчасові незручності

Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь