Путильська громада
Чернівецька область, Вижницький район

День Європи: єднання заради миру та процвітання

Дата: 09.05.2024 11:07
Кількість переглядів: 181

9 травня 2024 року Україна вже вдруге офіційно відзначає День Європи. Свято, яке підкреслює європейські цінності нашої країни.

Європейська спільнота постала на спільних принципах верховенства права, демократії та поваги до прав людини. Ці цінності лежать в основі мирного, успішного та прогресивного суспільства, до якого прагне Україна.

Встановлення верховенства права є ключовим фактором для забезпечення безпеки та добробуту людей. Це означає, що кожен громадянин має бути впевнений у справедливому та неупередженому ставленні з боку закону.

Важливу роль у цьому відіграє система пробації, гуманного покарання, що допомагає засудженим на їх шляху до ресоціалізації. Пробація України як почесний член Європейської мережі пробації (СЕР), активно впроваджує кращі європейські практики роботи з правопорушниками.

Україна — це невід'ємна частина вільного світу, і ми віримо, що спільними зусиллями ми зможемо подолати всі виклики та побудувати краще майбутнє для нашого народу.

Разом до Європи!



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій

Зареєструватись можна буде лише після того, як громада підключить на сайт систему електронної ідентифікації. Наразі очікуємо підключення до ID.gov.ua. Вибачте за тимчасові незручності

Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь