Путильська громада
Чернівецька область, Вижницький район

Українські пробаціонери вивчають досвід зарубіжних колег ⚖️

Дата: 17.06.2024 16:10
Кількість переглядів: 100

З 03 по 07 червня 2024 року в м. Краків відбувся черговий тренінг, організований нідерландським Центром міжнародно-правового співробітництва (Center for Internаtional Legal Cooperation), в рамках проєкту «Справедлива, прозора та підзвітна система кримінального правосуддя в Україні», в якому взяли участь 15 менторів – представники філій Державної установи "Центр пробації" з Харківської, Одеської, Рівненької, Дніпропетровської, Запорізької, Сумської, Черкаської, Чернігівської, Херсонської та Луганської областей.

Учасники заходу ознайомилися з європейськими підходами до пробації та застосуванням досвіду Нідерландів в українських умовах, принципами реабілітації та соціальної інтеграції правопорушників у ЄС, нідерландською моделлю досудової доповіді, особливостями проведення співбесіди з клієнтом пробації.

За модерування експертів ментори на практичних кейсах знайомилися із нідерландськими техніками проведення співбесід з обвинуваченими та обговорили можливість інтеграції цих технік в українську систему.

Особливу увагу українських працівників органів пробації привернула двостороння модель Мофітта, модель антисоціального потенціалу Фаррінгтона та модель «4 кроки».

За результатами навчання пробаціонери отримали сертифікати про успішне проходження тренінгу «Пробація: Базовий навчальний курс».

Дякуємо нашим партнерам за сприяння у вдосконаленні професійних навичок українських пробаціонерів, у тому числі завдяки вивченню зарубіжних пробаційних практик.

#актуально_пробація #ментори_пробації #міжнародне_партнерство_пробація



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій

Зареєструватись можна буде лише після того, як громада підключить на сайт систему електронної ідентифікації. Наразі очікуємо підключення до ID.gov.ua. Вибачте за тимчасові незручності

Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь